Луцькі депутати погрожують навмисне затягувати сесії

Луцькі депутати погрожують навмисне затягувати сесії
Якщо депутати Луцької міської ради будуть безпідставно відмовляти громадянам у виділенні землі, народні обранці групи «Новий Луцьк» будуть навмисне затягувати сесію міської ради.

Про це розповів депутат з цієї групи Ігор Поліщук під час засідання земельної комісії ради у середу, 16 липня.

Він розповів, що під час засідань комісії та сесії депутати не підтримують виділення землі людям без будь-яких підстав, бо просто «не хочуть голосувати».

Поліщук пропонує народним обранцям, які не голосують, пояснювати свою аргументацію, інакше депутати будуть користуватися правом оголошувати перерву в сесії на 15 хвилин.

Таким чином розгляд земельних питань можна затягнути на 4-5 годин, - відзначив Поліщук.

На його думку, якщо під час комісії рішення про виділення ділянки не підтримають, то майже немає шансів його проходження через сесію.

Голова Комісії Володимир Никитюк погодився із аргументами Поліщука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба люструвати або краще каструвати.
Відповісти
веселому лисому Ткачуку вже виділили в парку біля другої лікарні і ще 9 ділянок..непонятно за що.зараз прийняли межу парка без цих ділянок.мол як він говорить місто не подає на них в суд.а микола вже не один раз так складав документи що суд і не міг бути виграний..і такі самі специ по судах і в облраді..за що їм виділяти ділянки ?чому нема аукціонів?всі решта в них купляють..про багатоповерхове будівництвл то вообщє ж...подивіться на їхні усміхненні обличчя.завтра він сфоткається з бронежилетом "благодійним" а сьогодні сотню їх вкраде..а ви дальше возмущайтесь "безпрідєлу"..а прокурор знов скаже..ну що ж зробиш..і мент в чудо часах сяде в чудо автомобіль..
Відповісти
в парку виділили під рекреацію.тобто це дуже цінні люди для міста і країни.мають де відновлювати сили..кожна з тих ділянок на ринку в сотєнку ам. затягне.кожна плювок тим хто ще не з сливянска..
Відповісти
Дерибан в дії! Я не маю земельної ділянки! Моя сім'я не отримувала земельної ділянки та житла від держави! Я і дружина "бюджетники"! Як я можу отримати землю чи житло? Успіхів! Затягуйте! А я прийду з колегами й запитьаю скільки комй й на яких умовах даєте! Чекайте на кожну земельну комісію - освітян й освітніх закладів багато (благо нек всі контрольовані з мерії)!
Відповісти
Поліщук загрожує затягуванням сесії й пропонує депутатам пояснювати свої дії - кращого затягування й не придумаєш! ПіСі Якзо кожен "обранець" озвучить мотиви й мотивації - Поліщук заблокує прийняття будь якого рішення! Раціоналізатор, однако.
Відповісти
що зараз нема смотрящих від янека і ті нових ще не призначили.. вірніше призначили самі знаєте кого..а закон ніхто не збирається навіть поважати..закон буде через 9 років..коли в євросоюз візьмуть.порошенко казав.крадіть хлопці до перевиборів багато що вспієте..з такими прокурорами новими..з такими мєнтами тоже новими..казав той новий главний мєнт-прокурор на рехформи по грузінскі нема грошей.всі значить будуть на самофінансуванні..як може главний мєнт області прожити на 7 тисч.маршутчик може за три а мєнт то статус..такщо женя,впірот!
Відповісти
гарно лисий усміхається, зухвало! по морді хоче аж руки чешуться!коли той час настане? і чи настане?
Відповісти
Зухвалий, це точно. Ділянок накрав не мало. Але вистачить в кінці однієї 2х2 м з квітами на горі. Прокляте покоління.
Відповісти
таки повісити колись..(ту медаль їм)..якщо правосуддя та правовий нагляд відсутній знову..
Відповісти