Стало відомо, хто може очолити волинську «молодіжку»

Стало відомо, хто може очолити волинську «молодіжку»
Волинська облдержадміністрація погоджує з Міністерством молоді і спорту кандидатуру начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА: хочуть, аби цю посаду зайняв громадський діяч, голова ГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства.

До Міністерства молоді та спорту України надійшов лист від Волинської обласної державної адміністрації щодо погодження призначення Ткачука Захарія Михайловича на посаду начальника управління у справах молоді та спорту.

Ткачук З.М., 1989 року народження має вищу освіту. У 2011 році закінчив Волинський національний університет імені Лесі Українки та здобув кваліфікацію географа-економіста, викладача географії та основ економіки. Трудову діяльність розпочав у липні 2009 року комплектувальником на Спільному українсько-польському підприємстві у ТзОВ «Модерн-Експо».

З червня 2014 року – головний спеціаліст організаційно-практичного забезпечення, фізичної культури і спорту управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

У Міністерстві наголошують: усі, хто хоче висловити думку щодо фахової, професійної підготовки та морально-етичних якостей кандидата, можуть писати відгуки на електронну адресу: [email protected].

«Ваші відгуки будуть враховані при погоджені кандидатури Ткачука З.М. на зазначену посаду». – обіцяють у Міністерстві молоді і спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там Пустовіт зовсім головою в дитинстві стукнувся, чи як це розуміти ставити малолєтку безтолклвого на таку посаду. Я в шоці.
Відповісти
Григорій Олександрович, мене звати Вася, 1990 р.н. закінчив педколедж (майстер по грі на баяні) працював вантажником на заводі Руна. Куди можна звернутись щоб написати заяву хоча б на заступника управління!!
Відповісти
Скоріше б змінили губєра поки він не засрав область такою наволоччю як захарчик
Відповісти
Вихід один - Шарікова назад, в попередній стан. Але ж він хоче квартирку урвати на Волині,як землю (гектарами)-Грицюк, Кирильчук-військове містечко, інші бютівці-земельні ділянки. Безвідповідальний дерибан.
Відповісти
Захарко дістав те, про що так довго мріяв! Старався...
Відповісти
Що може зробити щеня для щенят ? А нічого! Треба ставити людину років сорока яка прожила молоді часи і ще за них незабула!
Відповісти
Знову ставимо сорока-п'ятдесяти річних дідуганів керувати відділом молоді??? Браво!
Відповісти
Це не правильно, для чого вам старий чоловік, який буде займатися справами молоді? Не розумно, дорогу молодим та перспективним!!!!!
Відповісти
На партії Регіонів кров, а на "Батьківщині" пошук вигоди і брехня. Їх цікавить за будь-яку ціну особисте збагачення, посади (як от Пустовіт). А решта, нехай "дурні волиняни" нам вірять...
Відповісти
Не компетентний, некваліфікований, неграмотний, поверхневий. Він не один раз виступав зі своїми "концепціями" на сторінках інтернет-видань. Таке враження, що помилки він може допускати навіть у власному прізвищі. Виліз на піні подій, багато виступав і нічого ніде, вартого уваги, не сказав. Дрібязкова людина. Я сподівався, що, нарешті, приберуть Пустовіта, аби не влаштовував в області кадровий кудрявцевовидний нужник, але в державі зараз не до того. Жаль. Незабаром буде, як у Рівному при Червонію: всі чиновники - радянські совки - носитимуть в ОДА вишиванки, на полицях кабінетів будуть стояти викопні горщики, а область заросте чортополохом і кропивою.
Відповісти
А звідки у вас інформація про те, що ця людина неграмотна і некваліфікована?
Відповісти
Як вам не соромно таке писати???? Одразу помітно, що ви не знаєте заслуг та дій Захара, не знаєте його, то краще мовчіть
Відповісти
Я особисто з ним працював в предвиборчій кампанії Тимошенко в цьому році можу сказати одне що всі ці активісти працюють за гроші і то не за 2 тисячі грн.
А захар то трошки тупуватий і гнилий чоловік.
А штаб тимошенко то продажгі люди які роблять все за ради вигоди.
Є там ще в них Рома Перванчук то напевне скоро тоже буде посаду яусь мати хоча ще гниліший чим Захар
Відповісти
Ви, всі якісь дивні люди... Як на мене, то нормальний хлопець. Хай спробує, і я впевнена, що якщо у нього щось не вийте - то він просто залишь посаду і піде
Відповісти
На Волині хто тільки не був нвчальником управління-вчитель історії, банкір, голова прорфспілок колгоспу, лінгвістка, а тепер тільки не вистачає ГЕОГРАФА-ЕКОНОМІСТА. Є багато хороших профільних спеціалістів. Потрібна людина, яка знає спорт, яка сама все життя віддала спорту. Соромно за наших чиновників!!!
Спозорилися такими назначеннями!!!
Відповісти
Нагадую управління працює по сім*ї, по молоді і по спорту!
Прощо ти мелеш!!!
По перше людина яка віддала все життя спорту не факт, що навіть зі ссвоїм видом справиться!!
я вже мовчу про всі інші!!!
А тут ще є сім*я і молодь!! де спортсмен нічого не зробить!!!
Відповісти
А Географ зробить?
Відповісти
А що суть в освіті??
Назви мені тоді спеціальність на яку треба вчитися щоб піти на цю посаду!!!
+ Захар працює в громадській сфері десь років 10!!
Відповісти
Друзі,як на мене, то це прекрасно,що начальником управління молоді та спорту стане молодий, активний та цілеспрямован й молодий чоловік, всі ж розуміють,що зараз все в руках молоді, то навіщо поливати брудом,тих хто чогось досяг? Молодець Захар!так тримати, ти заслуговуєш на цю посаду!
Відповісти
Позитивні коменти тут пишуть лише тролики Захарчика з Батьківщини молодої (інфа правдива), такі ж гнилуваті, як і він сам!
Відповісти
Боляче читати цей весь бруд, що льють вампіри, які більше своїх екранів нічого не бачили, підлі, заздрісні люди.
Відповісти
ну нарешті ))) ато ставлять на посади тих старпєрів ,які лише свої кишені напихають і говорять багато всякої пафосної фігні.... Ткачук впорається в нього колосальний досвід роботи в даній сфері
Відповісти
давно пора... цей чувак гідна кандидатура
Відповісти
давно пора... цей чувак гідна кандидатура
Відповісти
ну звісно ж добре сидіти біля компа і критикувати людину, яка щось робить а самі не пробували??? як на мене якщо цей захар має такий досвід роботи з молоддю, очолює організації і робить проекти то він зможе грамотно виконувати роботу , яку йому запропонували
Відповісти
добре,що хочаб людина ,яка сама молода і працює з молоддю... це його напрямок бо набрид вже той совдеп старої закалки
Відповісти
Молодий, активний, має досвід громадської роботи. Попрацює, покаже себе. Багато буде залежати від команди, яка буде поряд.
Відповісти
Такі да, Захар намутить, а команда буде розгрібати!
Відповісти
Цей плуг жодної статті не може без помилок написати. Зайдіть на його сторінки в соцмережах і подивіться. Одне слово - географ-економіст, нехай би пакував далі на "Модерні"!
Відповісти
Захар- молодий патріот, перспективний і розумний керівник. Дмитришину давлеко до нього, такі втримаються при любій владі, кар"єрист і пройдисвіт! гнати потрібно було давно , як і Карнаухову . ЗРАДНИКИ СВОГО НАРОДУ!!!! МОЛОДЬ повинна керувати молоддю!!!!
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, хто може очолити волинську «молодіжку»
16 липень, 2014, 17:21