На Волині підприємців покарають за занадто дешеву горілку

На Волині підприємців покарають за занадто дешеву горілку
На Волині у Міндоходів 31 раз фіксували випадки, коли підприємці торгували оковитою за цінами, нижчими за встановлені мінімальні.

Такі результати контрольної діяльності головного управління Міндоходів у Волинській області за перше півріччя 2014 року, - повідомляють у їх прес-службі.

Працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів за шість місяців 2014 року провели 88 перевірок представників бізнесу, які здійснюють оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами і виявили 169 порушень.

Зокрема, за цей час зафіксували 21 випадок, коли підприємці в роздріб торгували алкогольними напоями та тютюновими виробами без ліцензій .

Також зайшли виявлено 24 факти продажу тютюнових виробів за завищеними цінами.

Аби мати більший зиск, волинські підприємці у 13 встановлених випадках зберігали та реалізували алкоголь, тютюнові вироби з підробленими марками акцизного податку або без таких марок.

У 20 випадках в крамницях алкогольні напої реалізували на розлив, хоч самі торгівці не мали оформлених документів, які б підтверджували відповідний статус суб’єкта громадського харчування.

Також зафіксували факти реалізації алкоголю та тютюну неповнолітнім. Ігноруючи законодавство, підприємці реалізували особами, які ще не досягли 18 років, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби. Відповідно – 2 та 1 факт реалізації.

Найбільш частими є порушення, які свідчать про те, що у волинських підприємців відсутні супровідні документи на алкогольну та тютюнову продукцію, - повідомляють у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.