Бойовики намагалися збити український літак

Бойовики намагалися збити український літак
Сепаратисти з переносного зенітно-ракетного комплексу завдали пошкодження українському літаку Су-25, внаслідок чого пілот здійснив вимушену посадку.

Напад здійснили у середу, 16 липня, - пише "Кореспондент" із посиланням на Міноборони України.

Близько 13.00 під час виконання бойового завдання "в районі проведення антитерористичної операції терористами з переносного зенітного ракетного комплексу було завдано пошкодження веденому літаку пари Су-25", - відзначили у прес-службі Міністерства.

Льотчик вивів літак у вказаний район й успішно здійснив вимушену посадку. "Командир корабля не постраждав. Літак має незначні пошкодження і підлягає відновленню", - наголошують в повідомленні.

Також в Міноборони повідомили, що після вимушеної перерви авіація ВСУ відновила виконання бойових завдань у районі проведення антитерористичної операції. Зокрема, літаками військово-транспортної авіації здійснено перевезення гуманітарних вантажів для забезпечення мирного населення й особового складу ЗСУ.

"Бойові літаки Повітряних сил ЗС України завдали кілька точкових авіаударів по певних об'єктах супротивника. Дані щодо знищеної техніки і живої сили бойовиків уточнюються", - додали в оборонному відомстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
літачок віз водичку служивим...
Відповісти
А пам'ятаєте,як в Тернополі,Львові,Луцьку були підняті прапори Польщі замість українських.А пам'ятаєте, як в Луцьк ввійшли "ввічливі" поляки і польські танки?А пам'ятаєте,як в підвалі Луцького СБУ катували людей?Не пам'ятаєте? Тоді заткнись!!
Відповісти
Останні новини
Бойовики намагалися збити український літак
16 липень, 2014, 20:03