Всім задіяним в АТО дали статус учасника бойових дій

Всім задіяним в АТО дали статус учасника бойових дій
Президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

Як повідомляє "Українська правда" із посиланням на прес-служба глави держави, вказаним законом визнано учасниками бойових дій військовослужбовців (резервістів, військовозобов’язаних) та працівників Збройних Сил, Нацгвардії, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, осіб рядового, начальницького складу Міністерства внутрішніх справ, військовослужбовців Міністерства внутрішніх справ, Управління держохорони, Держслужби спецзв’язку та захисту інформації, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, а також працівників підприємств, установ, організацій, які залучались до участі в АТО, у порядку, встановленому законодавством.

Законом також пропонується делегувати Кабінету Міністрів повноваження щодо визначення порядку надання статусу учасника бойових дій зазначеним особам.

Раніше військовослужбовці Міністерства оборони, Державної прикордонної служби, Управління державної охорони України, цивільні спеціалісти Міністерства оборони не мали права на отримання статусу учасників бойових дій.

Цим законом регламентується надання такого статусу, в тому числі і співробітникам Державної прикордонної служби, УДО, цивільним співробітникам Міноборони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А різні "Азови", "Айдари", "Дніпро-1,2"... в прольоті і приїдуть і будуть нові Майдани мутити, щоб їм статус дали за охорону дупи Коломи і Ляшка!:) А гроші на пільги у держави є? Що роблять...???
Відповісти
годуватиме?
Відповісти
ти маєш на увазі??Добровольці самі пішли воювати за таких нероб як ти та подібних тобі!
Відповісти
Останні новини
Всім задіяним в АТО дали статус учасника бойових дій
16 липень, 2014, 20:34