У Луцьку відремонтували тротуари, а в дворах залишили діри в асфальті. ФОТО

У Луцьку відремонтували тротуари, а в дворах залишили діри в асфальті. ФОТО
Бруківку та асфальтобетонне покриття встелили на бульварі Дружби народів. Перевірити результат виконаної працівниками «Луцькавтодор-Сервісу» прийшли міський голова Микола Романюк, а також депутати Луцькради Євген Ткачук та Микола Яручик у середу, 16 липня.

Усього на бульварі Дружби народів - 1461 квадратний метр асфальтобетонного покриття та 902 квадратних метра бруківки. З місцевого бюджету на облаштування тротуарів витратили 706 тисяч гривень.

Микола Романюк зауважив, що цьогоріч у планах – благоустрій 19 дворів, однак у зв’язку з ситуацією, яка склалася в державі, фінансів на виконання усіх планів бракує.

«Так склалося, що люди живуть в гуртожитках. І не так, як в мікрорайоні, що є будинок, біля нього прибудинкова територія і все, що необхідно для дітей і дорослих. То ми прийняли рішення – зробити цей тротуар. Всі тротуари в Луцьку ми зараз робитимемо тільки з бруківки. Єдине, що залишилося в нас на осінь: ми посадимо кущі і допоможемо людям по дитячому обладнанню. Особливо мешканцям, які готові до спів фінансування. Якщо вони і здають гроші, і допомагають , і разом все роблять, то й берегти будуть», - розповідає мер міста.

Наразі, за словами Романюка, триває ремонт тротуарів на проспекті Перемоги. Також у поточному році заплановано виконати капітальний ремонт тротуарів на проспектах Відродження, Молоді та вулиці Конякіна.

Лучани, що проживають на бульварі Дружби народів, обурюються, мовляв, тротуари облаштували, а у дворах - величезні діри в асфальті, і латати їх ніхто не поспішає. Микола Романюк запевнив, що ситуацію найближчим часом виправлять.

Ще одна проблема, на яку звернули увагу, - освітлення вулиць та провулків району ЛПЗ. Романюк пообіцяв дати доручення, аби обстежили мережу та поновили освітлення.



Поза тим говорили й про хороше. Мешканці гуртожитку, що на Дружби народів, 6, повідомили, що власними зусиллями створюють новий дитячий майданчик.



Їхні сусіди, жителі будинків № 8, 8а, 10 та 12, продемонстрували уже облаштований двір: змайстрований корвет "Луцьк", дитячу залізницю, станцію "Луцьк", "шахматний" стіл та розфарбовану стіну будинку.



Насамкінець юні лучанки й лучани зробили фото на пам'ять з мером Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все зробити неможливо. Я думаю, що це розуміє будь-яка здорова людина. Чарівних паличок ще не вигадали...
Стосовно ГПЗ. Дуже багато зроблено: біля гуртожитків поклали бруківку, нарешті зробили бокову дорогу (біля старого військомату), майданчики... + замінюють труби... Хіба це мало?
Романюк хороший мер і я щиро рада, що моє місто має нормального господаря.
А от нам, простим мешканцям, потрібно трохи змінитися. Почати хоча б з того, щоб викидати сміття в смітник і цьому вчити дітей! Бо інакше нам жодна влада не допоможе.
Відповісти
Стосовно мера особисто нічого не маю проти та й рахую, що він дійсно гарний господар. Але Ваш коментар вже настільки позитивний стосовно ГПЗ, що виникає запитання - чи відходили Ви самі та мер в самі двори ГПЗ? Якщо робити таку гучну презентацію та фотозвіт, то чому ж не викласти фото тротуарів та вулиці Шота Руставелі а це від Дружби Народів рукою подати???
Відповісти
Я мешкаю на Гпз. На дружби народів.
І в нашому дворі теж є яма але, як я вже сказала, чарівних паличок ще не вигадали, тому давайте бачити те, що робиться, цінувати це і щось робити самі... бо ЖОДНА влада нам не допоможе, якщо ми не навчимося дбати хоча б про свої двори.
Відповісти
Дякую, тротуарчик, біля мого будинку доробили, але ремонтники далі пропали)... І Пані Ната, ви так яро захищаєте владу, явно маєте відношення до неї) Якщо б Ви були уважні до мого коментаря, то помітили б, владу не ганила, зробила зауваження щодо помпезності призентації зробленої роботи, яка насправді не доведена до кінця. Переконана, що обов"язок мера та його команди робити, намагатись покарщщити рідне місто, тому зазорним свій коментар не рахую... А щодо Вашого останнього речення, не ставте всіх людей на один щабель...
Відповісти
до влади я відношення не маю. жодного!
Відповісти
ну що ж ви за люди завжди чимось недовольні
Відповісти
А що то за дівчата фотографуються?
Відповісти
...А то не задорого - 300 гривень квадратний метр бруківки?!
А мешканці - молодці!
Відповісти
Не 300 а 483 грн)
А откат же...
Відповісти
а я бачу тут одні фахівці зібрались по бруківці )))
Відповісти
Чому пан Романюк не завітав на вулицю Шота Руставелі і не сфотографувався на фоні тротуарів та провулків саме там??? Робота по ремонту дійсно розпочата але далеко не доведена до завершення, а самих ремонтників давно там не видно. Якщо така вже презентація зробленої роботи з фотозвітом, то де ж Ваша правда???
Відповісти
Іди водою облдийся може попустить що ж ви за люжди ви що хочете щоб вам все одразу зробили?
Відповісти
Зараз за зиму знову біля гуртожитків самі ж жильці своїми авто розіб'ють там все, а весною знову будуть кричати що в багнюці ходять...!!!
Відповісти
В Романюка не так вже й багато вподобань - це Бунда, Яручик, Ткачук та Дана.
Відповісти
який жах. Чому рік назад було розпіарено ремонт по Шевченка? чому тут присутній мер? подумаєш поклали бруківку!! це елементарні речі. Ната! приїдьте в Рівне і порівняйте вашого гасподаря з рівненьським мером. Такого вбогого Луцька навіть за криворуцького не було.
Відповісти
жах - це коли бачиш молодих батьків з пивом і цигарками. жах - це коли вранці на дитячому майданчику бички і порожні пляшки. жах - це коли йдеш по вулиці а навколо папірці, кинуті мешканцями міста. ось це жах, бо це людська свідомість, яка формує сьогоднішній день.
Відповісти
Ну, все норма Романюк політик старої закваски щось таки робить але перед виборами які до речі за трохи більше ніж рік))))))))))))))))))))))))) А ГПЗ один з найбільш густонаселених районів Луцька! Нічого полішуки з ГПЗ схавають Романюка комуніста
Відповісти
клас в нас все вийшло
Відповісти
А в нас на МОлоді говорять що це Палиця поклав бруківку а не Романюк всі стареньки кажуть що він моложець
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відремонтували тротуари, а в дворах залишили діри в асфальті. ФОТО
16 липень, 2014, 23:27