США запровадила нові санкції, у Росії нарікають на «агресивну політику»

США запровадила нові санкції, у Росії нарікають на «агресивну політику»
США ввели санкції щодо низки компаній-представників російського військово-промислового комплексу.

Згідно із повідомленням Мінфіну США, під дію санкцій потрапили корпорація "Алмаз-Антей" та концерн "Калашников", а також НПО "Іжмаш", НПО "Базальт", "Уралвагонзавод" та КБ "Приборобудування", - пише Українська правда.

Під дією санкцій також опинилися російські компанії нафтогазового сектору: "Новатек", "Роснефть", "Внешэкономбанк", "Газпромбанк". Також США включили до переліку Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами (АР Крим).

Санкції введені також проти віце-спікера Держдуми Сергія Нєвєрова, помічника президента Росії Ігоря Щеголева, міністра у справах Криму Олега Савельєва, а також "прем'єр-міністра ДНР" Олександра Бородая.

Нагадаємо, країни ЄС досі не оголосили свої нові санкції щодо Росії. Як очікується, ці заходи не матимуть секторального характеру.

США активно закликали європейські країни до розширення санкції, обіцяючи ввести їх в односторонньому порядку.

У відповідь Путін заявив, що санкції США заганяють російсько-американські відносини в глухий кут і завдають їм шкоди.

"Треба подивитися, що за санкції, треба з цим розібратися без суєти, спокійно", - цитує Путіна РІА Новости.

"Взагалі ті, хто планує нинішні політичні акції в Штатах - на жаль, це не спостереження якогось останнього часу, а скажімо, за останні десять-п'ятнадцять років - ведуть досить агресивну зовнішню політику і досить непрофесійну", - сказав Путін, нагадавши про нинішні події на Близькому Сході.

Водночас заступник голови Міністерства закордонних справ Росії Сергій Рябков назвав крок США "зверхньою і цинічною" політикою.

"Зверхність і цинізм - ось два слова, найбільш точно характеризують американську політику на російському напрямку", - цитує його слова РИА "Новости".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочу бачити москву у вигляді провінції України) і щоб москалі їздили до нас на заробітки а не наші Люди до них)))) мрійник)))ахах але бажана деколи матеріалізується))))) давайте всі разом цього захочем))))
Відповісти
ми живемо в квантовому світі. це означає що є безлічь світів де кацапскіє заробляють в Україні і путкіна йобут в зат. :)
Відповісти
Останні новини
США запровадила нові санкції, у Росії нарікають на «агресивну політику»
17 липень, 2014, 08:04