Арсен Мірзоян презентував пісню, присвячену Україні. ВІДЕО

Арсен Мірзоян презентував пісню, присвячену Україні. ВІДЕО
Фіналіст конкурсу «Голос країни», співак Арсен Мірзоян-Бабурка написав нову композицію під назвою «Край землі», яку присвятив Україні.

Він наголошує, що зброя — не рішення для національних конфліктів і у будь-яких ситуаціях потрібно залишатись людиною, - повідомляє Телеканал новин «24».

«Це моя відповідь на те, що відбувається, оскільки так воно і є, я хочу пояснити людям, що насправді діється навколо. Я це роблю як звичайний громадянин країни, але думаю, що швидше мене почують, як музиканта,» — прокоментував своє нове творіння Арсен.

У пісні можна зустріти такі фрази: «умовно все, умовний навіть край землі», «безсоння б'є сльозами матерів», «на край землі не прийде ніч», «на край землі, якщо вона моя», що свідчить, що Арсен дуже перейнявся ситуацією в Україні та прагне до швидшого закінчення військових дій.

До слова, безліч музикантів, перейнявшись подіями в Україні, створюють нові хіти. Багато з них були натхненні й подіями на Євромайдані, зокрема Kozak System, Taraka, Ляпіс Трубецкой та інші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
класна пісн Слава Україні
Відповісти
Останні новини
Замінували «Інтер»
17 липень, 2014, 15:30
Арсен Мірзоян презентував пісню, присвячену Україні. ВІДЕО
17 липень, 2014, 15:07