Луцьке депо «тріщить по швах», директор проситься з посади, − ЗМІ

Луцьке депо «тріщить по швах», директор проситься з посади, − ЗМІ
Луцьке підприємство електротранспорту - на грані краху, директор Анатолій Тимощук просить звільнити його з посади.

За інформацією посадовця, за травень, окрім субвенцій, ЛПЕ не отримало ані копійки, - пише ТРК Аверс.

Складне фінансове становище установи Анатолій Тимощук пояснює політичною ситуацією в державі. Говорити про це на камеру категорично відмовляється, надати офіційні коментарі не може й заступник директора. Останнього, за словами Анатолія Тимощука, взагалі - "тіпає".

У Луцького підприємства електротранспорту міська влада хоче забирати маршрут. На засідання виконкому винесли питання про розірвання з перевізником договору щодо обслуговування автобусного маршруту №4 «Залізничний вокзал – Вересневе».

Його вже в жовтні хочуть передати приватному перевізнику. Таке рішення мотивують тим, що ЛПЕ не виконує умови договору. А саме - на маршруті відсутній автобус, пристосований для перевезення інвалідів. Окрім того, не приховують - є й інші мотиви.

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Олександр Середа розповів: «Надійшло звернення від перевізника ПП АТП №1 про внесення змін в додатки до договорів, на якому працює підприємство, про внесення цього автобуса в основний склад на його маршрут».

Керівик ЛПЕ, в якого хочуть забрати маршрут, лише радий і хоче його позбутись. Мовляв, «баба з возу - кобилі легше». Він розповів, що перевозити пасажирів стає неможливо: автобуси, взяті підприємством у лізинговий кредит, забирають через несплату.

Директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Анатолій Тимощук зазначив: «Лізингова компанія «Богдан Лізинг» не дає можливості здійснити тимчасову реєстрацію транспортних засобів. Немає чим легально забезпечити цей маршрут».

Окрім того, як переконує Тимощук, цей маршрут, за який клопочеться інший приватний перевізник, був збитковим. У підсумку члени виконкому проголосували за розірвання договору на перевезення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво. Після призначення він був сповнений оптимізму, і такий нехороший кінець... Брехун він і хвалько - ваш Тимощук.
Відповісти
коли вже кінець буде.пора вже
Відповісти
Тимощук, збільшивши штати ІТП ЛПЕ, набравши алкоголіків, яких вигнали з Приватбанку, не чого не роблячи хотів бути директором. Просрав черговий автобусний маршрут, просрав автобуси на маршрути №№15,15а, просрав все, що можна тільки просрати - як результат - не ходять власні автобуси, значно зменьшився вихід тролейбусів, збільшилась заборгованість по зарплаті. Повна ж.па. Надо меньше пить.....
Відповісти
Маршрут збитковий, але приватник "клопочеться"...
Відповісти
Останні новини
Луцьке депо «тріщить по швах», директор проситься з посади, − ЗМІ
17 липень, 2014, 16:20
Зник волинянин
17 липень, 2014, 16:02