На борту Boeing була бабуся прем'єра Малайзії

На борту Boeing була бабуся прем'єра Малайзії
В катастрофі Boeing 777, збитого на території Донецької області, яку контролюють бойовики, загинула бабуся прем'єр-міністра Малайзії НаджибаТун Разака.

83-річна Пуан Шрі Сіті Аміра прямувала до Куала-Лумпуру зі столиці Нідерландів, - повідомляє 5 канал з посиланням на малайзійську газету The Star.

Як повідомила газеті одна із членів родини прем'єра, в Амстердамі Аміра була зі своєю дочкою, однак та не зуміла купити квиток на той же рейс.

"Вона була дуже, дуже милою леді. Добросердою, прекрасною жінкою. Вона була берегинею домашнього вогнища, яка дбала про мого дідуся і ми називали її "ібу" (матір'ю)", - розповіла онучка Аміри.

У четвер, 17 липня, лайнер Boeing 777-200 авіакомпанії Malaysia Airlines, який слідував маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, був збитий на території Донецької області, яка контролюється бойовиками угрупування "ДНР". За останніми даними, на борту знаходилося 298 пасажирів, у тому числі - 80 дітей. Всі вони загинули.

Більшість пасажирів були громадянами Нідерландів, також на борту були малайзійці, австралійці, британці, німці, індонезійці, бельгійці, філіппінці та один канадець. Національність ще 41 пасажира не визначена.

Літак летів на висоті 10 тисяч метрів. Українська сторона має докази того, що терористичний акт вчинили озброєні бойовики. Між тим, у російських ЗМІ заявляють, що літак збили українські військові, які могли заплутати пасажирський авіалайнер з "Бортом №1" Володимира Путіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На борту Boeing була бабуся прем'єра Малайзії
18 липень, 2014, 11:38