Луцькі діти отримали відповідь від бійців зі Сходу. ВІДЕО

Луцькі діти отримали відповідь від бійців зі Сходу. ВІДЕО
Дітлахи з Луцька отримали відповідь на свої листи від бійців-розвідників 93-ї бригади, яка зараз перебуває на Сході країни.

Кілька тижнів тому маленькі волиняни написали слова підтримки українським солдатам, які перебувають у гарячих точках країни, і намалювали для них малюнки, - йдеться в сюжеті телеканалу ZIK.

«Хлопчики й дівчатка, спасибі за ваші цікаві малюнки, вони нам дуже сподобались, ми їх візьмемо із собою додому після перемоги. Спасибі за те, що вірите у нас!» – написали вояки у листі-відповіді для луцьких дітлахів.

Для того, щоб бійці на Сході відчули підтримку, луцькі волонтери для них збирали різноманітні послання на вулицях міста, у літніх таборах та через соціальні мережі. Бо впевнені, це таки підніме бойовий дух солдатів.

«У своєму листі до вояків я намалювала сонечко, травичку і дівчинку – то була я. Я їм побажала, щоб не було війни, світило сонечко і все було добре», – розповідає шестирічна Єлизавета.

Дитячими малюнками військові прикрашають стіни солдатських наметів, листи перечитують по кілька разів. Психолог Оксана Бєльська констатує: в умовах бойових дій найголовніше для солдата – добрі новини з тилу.

Тепер активісти мізкують, як швидше запустити «гарячу» телефонну лінію для бійців і їхніх родин. Волонтери закликають викладачів і студентів-психологів долучатися до роботи, як тільки запрацює такий зв'язок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі діти отримали відповідь від бійців зі Сходу. ВІДЕО
18 липень, 2014, 11:46