Літак збили з території сепаратистів, − Обама

Літак збили з території сепаратистів, − Обама
Уряд США володіє інформацією, що "Боїнг-777" "Малазійських авіаліній" був збитий ракетою, випущеною з території, яку контролюють проросійські сеператисти.

Про це заявив президент США Барак Обама під час спеціальної прес-конференції у п'ятницю, - пише Українська правда.

"Нам достеменно відомо, що літак був збитий ракетою "земля-повітря", випущеною з території, яку контролюють сепаратисти", - зазначив Обама.

Президент США зазначив, що не хотів би поспішати з висновками щодо малайзійського літака, доки не буде проведене відповідне розслідування з залученням різних сторін.

В той же час Обама зазначив, що терористи не могли би збити цей літак, і раніше - українські військові літаки, якби вони не мали озброєння з Росії.

За його словами, зараз не залишилося "часу для ігор" і президент Росії Путін має вирішити: чи він підтримує сепаратистів, чи співпрацює з українською владою для вирішення конфлікту на Сході України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай путін, як головнокомандуючий військ рф, як офіцер фсб, щоб зберегти честь, якщо вона в нього є, просто застрелиться.
Навіть гітлеру вистачило на це сміловості, давай ввх, доведи, що ти не боягуз!
Відповісти
Скажи українець- ти даун, якщо ВВХ, за твоїми словами, то про яку честь можна говорити. Прочитай, хоч одну книжку у своєму житті про логічні закономірності, назва її, хоча навіщо тобі, майдаунам мозок не потрібен- головне пострибати і "покричати
Відповісти
троль ти гівняний)))
якщо перекручуєшь - то сам дотримуйся "логічні закономірності".
тобі чітко сказали, якщо в твого ВВХ є честь - то він як офіцер повинен застрелитись.
а якщо немає - то і так подохне як ВВХ))))))))
п.с. а до чого тут майдан, логічний ти наш?
Відповісти
У Пентагона нет подтверждений тому, что ополченцы получили комплексы "Бук" из России

ВАШИНГТОН, 18 июля. /Корр. ИТАР-ТАСС Дмитрий Злодорев/. У США нет подтверждений тому, что ополченцы могли получить комплексы ПВО "Бук" из России. Это признал официальный представитель Пентагона Джон Кирби.

"У меня нет конкретной информации по поводу комплексов "Бук". Это сложная система, и трудно предположить, что сепаратисты могли использовать ее без, по крайней мере, какой-то поддержки со стороны России", - сказал он, коснувшись катастрофы самолета "Малайзийских авиалиний" в Донецкой области.

"Мы не знаем, кто несет ответственность за запуск ракеты", - отметил Кирби. Он также признал, что у США "нет рабочей версии того, что произошло". По его словам, "катастрофа случилась только вчера и нужно дать возможность участникам расследования сделать свою работу".

Ранее официальный представитель Минобороны РФ заявил, что ни комплекс "Бук", ни какие другие виды вооружений ВС РФ государственную границу на украинском участке не пересекали.

"Скрытно это сделать невозможно, - сказал он. - Это же касается и другого заявления официального Киева о задержании двух "корректировщиков огня" комплекса "Бук", якобы являющихся гражданами Российской Федерации".

"Поясняем, что специалисты-корректировщики огня используются только для тех систем вооружений, цели которых расположены на земле", - сказал представитель Минобороны.

Глава Службы безопасности Украины Валентин Наливайченко заявил в пятницу, что перед катастрофой Boeing 777 на территорию Украины из России якобы прибыл зенитный ракетный комплекс "Бук" с экипажем.
Відповісти
забыл добавить, эту всю информацию получили от самого осведомленного кремлевского источника, простыми словами - кисельева, а уж ему то все дураки верят.
но дураки то - в раше)))
там же, как известно, две беды)))
Відповісти
Останні новини
Літак збили з території сепаратистів, − Обама
18 липень, 2014, 19:45