В ОБСЄ висловилися щодо катастрофи на Донбасі

В ОБСЄ висловилися щодо катастрофи на Донбасі
Представники ОБСЄ на засіданні Постійної Ради ухвалили декларацію щодо трагічної авіакатастрофи рейсу MH17 Малайзійських авіаліній в Україні.

Всі 57 держав-учасниць ОБСЄ висловили тверду підтримку зусиллям тристоронньої контактної групи, в яку входять Україна, Росія та ОБСЄ, в "створенні умов для стійкого припинення вогню, які будуть дотримуватися всіма сторонами, поклавши тим самим кінець насильству в Східній Україні", - пише ТСН.

Рада закликала до негайного, безпечного та надійного доступу до місця падіння та довкола нього спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та інших представників відповідних міжнародних організацій. Також учасниці ОБСЄ закликали усіх жителів Донецької області зберегти місце аварії недоторканим, не знищувати, не переміщувати уламків, обладнання, сміття і особистих речей.

Крім того, Постійна рада підтримала заклик для відкритого, прозорого і незалежного міжнародного розслідування в координації з міжнародною організацією цивільної авіації, у тому числі, за участю технічних і судово-медичних експертів з українського, малайзійського та голландського урядів.

Постійна рада закликала всі держави-учасниці підтримати дії і утриматися від усякого втручання в міжнародне розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А как же весь говнопоток чуркина? Не поверили...
Відповісти
Останні новини
В ОБСЄ висловилися щодо катастрофи на Донбасі
18 липень, 2014, 22:47