«Бандерівська» турбаза на Волині. ФОТО

«Бандерівська» турбаза на Волині. ФОТО
Щоб підтримати патріотичний дух відпочивальників та зробити перебування колоритнішим, одну з турбаз біля озера Світязь оформили у жовто-синіх тонах.

Директор бази «Сільвер» в урочищі Гряда Роман (прізвище попросив не вказувати, бо не хоче публічності) розповідає, що оформити базу у патріотичних кольорах вирішили на початку сезону відпочинку, який, на жаль, співпав із конфліктом у Східній Україні.

«Якраз на цей сезон у вирі тих подій, які сьогодні відбуваються, вирішили це зробити, щоб підняти патріотичний дух населення… в принципі людям подобається, і звертають увагу», - відзначає керівник бази.

Зокрема розфарбували ворота, щити із оголошеннями, повісили кілька прапорів, а також жовто-блакитні фіранки та зробили синіми дахи будинків відпочинку. Оскільки будинки дерев’яні, то у жовтий їх стіни все ж не фарбували.

Роман розповідає, що таке оформлення привертає увагу відпочивальників не тільки із Західної України, а й із Центру та Сходу. «У нас на цей сезон вже все заброньовано. Замовляють кияни, львів’яни, також є із Сум, Запоріжжя», - відзначає він.

Керівник бази відпочинку також додає, що у зв’язку із непростою економічною ситуацією також вирішили не піднімати ціни та розробити систему знижок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти, спочатку, грошi вiддай людям, а потiм свiй патрiотизм показуй. Злодiй нiколи не стане патрiотом Украiни.
Відповісти
Ми відпочивали на цій базі. Справді все чудово і патріотизм вдчувається .ДУЖЕ ДЯКУЄМ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗА ГАРНИЙ ВІДПОЧИНОК!!!!
Відповісти
серед злодіїв дуже багато патриотів ...
Відповісти