Як відновлюватимуть Україну

Як відновлюватимуть Україну
План відновлення України на 2014-2016 роки включатиме викорінення корупції, забезпечення справедливої судової системи, реанімування економіки, забезпечення єдності держави і відновлення миру на сході.

Про це розповів міністр Кабінету міністрів Остап Семерак в суботу в Києві, - пише Еспресо.TV.

За його словами, уряд має намір звести до мінімуму втручання в економіку, створити прозорі та рівні для всіх ринкові правила.

"Вирішальним фактором розвитку має стати освіта. Реформа охорони здоров'я та медичного забезпечення. Соціальний захист має поширюватися виключно на малозабезпечені верстви населення. Для всіх інших категорій - ринкові умови, без пільг і преференцій", - зазначив Семерак.

Міністр також підкреслив, що основними ворогами реформ на сьогодні є "корумповані чиновники, які не хочуть змін, а намагаються зберегти старі схеми".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останнє речення прямо в "яблучко".А для боротьби з корупцією потрібно всього-навсього змінити статтю в Кримінальному кодексі,яка передбачала би міру покарання-вісімдесят років без права на апеляцію і на амністію.І якщо тільки ЗМІ проінформує про перших "ластівок",корупція як така перестане існувати в нашому суспільстві.
Відповісти
Дальше ділки міняють посади за хабарі, і ніхто на схід не посилає, призначили б керівниками в Донецьку побачили б як поїхали на своїх мерседесах. А прості хлопці голову кладуть за козлів.
Відповісти
За одного петуха зека я ника такi проблеми
Відповісти
"свіже" - просто смердить!
Відповісти