З понеділка Волинь отримає нового губернатора, - Ігор Гузь

З понеділка Волинь отримає нового губернатора, - Ігор Гузь
Волинь вже з понеділка отримає нового губернатора. 17 липня Кабінет Міністрів України затвердив кандидатуру Володимира Гунчика (на фото).

Повідомляє на своїй сторінці у Facebook заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь.

"Чекаємо офіційного повідомлення на сайті Президента України та представлення нового керманича", - пише Гузь.

На переконання Ігоря Гузя, революція повинна тривати, адже "тіньовим кардиналом "нової влади" хоче стати Борис Клімчук та вся його братія регіоналів".

"Я не буду захищати тих, хто сів у кабінеті на Київському майдані чотири місяців тому, а це переважно члени Батьківщини та Свободи. Багато було ляпів, багато помилок, неефективності та незлагодженості. Очевидно для більшості волинян нічого суттєвого не змінилося. В принципі як і для більшості українців", - констатує посадовець.

Але, за словами Гузя, це абсолютно не означає, що область потребує відновлення системи влади Клімчука, відкатів, поборів, хабарництва та тиску та політичних супротивників. Приходу у владні кабінети тих, хто вчора був у перших лавах Партії регіонів, а вже сьогодні готовий присягнути новообраному Президенту.

"Чи ковтнемо ми це? Чи будемо чинити опір і не дамо повернутися "колишнім"? Чи просто будемо байдуже спостерігати стаючи співучасниками повзучої контреволюції? Все залежить від нас, від кожного з нас... Далі буде", - резюмує Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тому придурку тре виписати посадові обовязки, а то на посаді ніби, а тільки дай воювати, а те що за чотири місяці ніхріна не зробили, а те, що "Багато було ляпів, багато помилок, неефективності та незлагодженості. Очевидно для більшості волинян нічого суттєвого не змінилося" - це так має бути. гроші за цю роботу і без відкатів тіпа поверни, якщо нічого не змінилося. якого чорта там штани тер, він тіпа народ представляв і знов на барикади?
Відповісти
чи закрита кримінальна справа щодо Гунчика "про металолом"?
Відповісти
Чи закрита справа Шарікова і Швондера? Просц.ли Крим, ще не накерувалися?
Відповісти
Може хоч тих придурків і трутнів в раді і ода поганяє
Відповісти
Пане Гузь, почніть працювати, а то після того як вмостились у крісло зама всі ваші гасла затихли, мотор заглох. Тільки і чути вас, коли покричати десь треба...
Відповісти
відновим!пусть верньотся вся х... пятілєтка за три дня.треба ставити такіх щоб в стойло могли худобу загнати та худоба ще б зад лизала..по-новому...і єфремовим хаашо і єуропа строітса..
Відповісти
да Боря знов буде рулити, то для чого був той майдан люди виходьте на вулиці нас знову обдурили.Порошенко нічим не кращий за ЯНуковича,що ж це робиться таке....
Відповісти
О чем вы вообще думали..... За что боролись, на то и напоролись.
Відповісти
ГУНЧИК ЙПТ ЗАВОД РОЗВАЛИВ!!!КУДИ ЙОГО НА ГОЛОВУ АДМІНІСТРАЦІЇ? АГОВ ВОЛИНЯНИ!!! Б..ТЬ ШО ЗА НА?
Відповісти
Знаю цього "семена" він дерибанщик з БЮТу.
Відповісти
Гунчик - серйозний і справедливий чоловік, і ніякий Клімчук не буде керувати ним. Це точно
Відповісти
ще б нового аступника голови Волинської обласної ради а то наша птаха вже всім надоїв
Відповісти
Цей вибрик,туалета не построїв дома, а вже в політиці штани зняв і обробив і обгадив владу і людей так, що в те крісло після нього ніхто сісти не захоче.Слюнею бризкає,а вдає що щось робить.У владу йдуть працювати,а вчитись треба було в школі
Відповісти
ІГ-ПНХ
Відповісти
Тепер все буде добре!
Відповісти
Тепер то все буде добре, тільки б тупих деяких колишніх керівників назад не повернули.
Відповісти
гуся і клима на вибори по одному і тому ж округу. побачимо, кого підтримує люд. отоді можна піз...ть. приймаються ставки. перша: 70-30, але не на користь крикуна. хто більше?
Відповісти
Та ми тут не про Гузя і Кліма, а про дуполизів, які хочуть посади повернути. Не всіх, а деяких індивідів.
Відповісти
сьогоднішня команда не виправдала жодних сподівань. А індивідів нажаль тільки побільшало...Хочеться вірити у краще! Успіхів тим, хто не здається! С.У.
Відповісти
Не у всіх галузях... Десь є провали, а десь покращення, тут по кожному видаку окремо треба дивитись, а не таку ж "тотальну люстрацію" після приходу Гунчика провести. Г.С.
Відповісти
згідний....але в більшості випаків ''кадри'' не ''фонтан''. побачимо, прав на помилки нема...
чомусь я вірю...не буде так завжди. дамо шанс!
Відповісти
ГузьоПустоВітра треба гнати в шию чим швидше.
Відповісти
вся клімова команда активізувалась у коментарях. Не надійтесь , халяви не буде. Не за вас хлопці гинуть.
Відповісти
Гоніть того Пустозвона з Гузятком і Пирожиком, а також всю пустозвонну яйцеголову команду! Вже накерувалися до ручки....каманда...один Дімон чого вартий!!!
Відповісти
Дубняк прокрався на Луцьктепло, прилаштувався в заступники Пустовіта. Карпук привласнив майно в університеті - в заступники Пустовіта. І т. д . !!!!
А Банаду ставлять начальником управління капітального будівництва ОДА ????
Просто жах.
Відповісти
Гузь трутень і вже вчергове обс..є своїх. Скільки вже можна міняти партії. Вже він себе в команді Порошенка бачить і тому вирішив дупу вилазити новій владі. Не беріть кандидатів від Клімчука, а беріть ідіота Ігорка. На фронт, в діючу армію і нехай там доказує який він патріот, а не приписує новій команді людей, яких при владі крім Гузя ніхто не бачить.
Відповісти
А кого це він приписує? І від якого Клімчука не потрібно брати кандидатів?
Відповісти
Гузю. Ви втрачаєте рейтинг з великою швидкістю. Думала що ви порядний та чесний , а ви як всі.
Відповісти
Гузь приємно здивував.Правильно все Гузь написав: українцям краще жити не стало. Яценюк зі своїм урядом, зі своїми адміністраціями не покращив життя українців. Яценюка і всю його команду - геть! Браво Гузь!
Відповісти
Гузь молодчина! Давно пора гнати вилами Яценюка з кабінету міністрів! У нас є гідний премєр-міністр це Ляшко!
Відповісти
ляшка премєром гриценка обороною керувати богословську радою -супер керовніки
Відповісти
Яценюк не покращив????Кому вигідно таке писати і варто спитати для чого? Він втримав ситуацію, з порожньою казною, забезпечив соціальну стабільність, а що зробив Гузь? Виникає питання, як людина (тобто Гузь), яка ще вчора підтримувала Арсенія Петровича, була активним членом його політсили, а вже сьогодні поливає його брудом та відверто сміється. Ой робіть побратими висновки, мабуть Ігорка збирається вас покинути)))
Відповісти
ТА НУ! Яценюк кращий премґр якого мала наша країна. Хоч є на що подивитися, чоловік працює. Подивісться засідання кабміну. Подивіться на роботу.
Відповісти
Так, думає єдине позитивне що є то президент і премєр. Всіх інших вигнати до біса.
Відповісти
Гузь валить Яценюка? новина так новина. куди далі побіжить - Солідарність?
Самопоміч?
Відповісти
Дивіться, який прикол... якби журнавісти ВПосту в основі тексту не згадали, счо про цю новину повідомив Гузь... то й мабуть обговорення кандидатури Гунчика було б не таким емоційним... а так оббазарили дії Гузя, а про нового очільника області - два-три слова... смієм ми втікати від теми...
Відповісти
Цей виродок Гузь обіцяв у нас повиганяти Регів, а вони тепер ще більше вбрались у пір'я і далі гублять район. При тому з ше більшим інтизіазмом. А керує головна сраколизка Жаннети - начальник фінансового !!!!
Відповісти
Для чого Гузь обгадив Яценюка? Хай пояснить всім.
Відповісти
Останні новини
З понеділка Волинь отримає нового губернатора, - Ігор Гузь
20 липень, 2014, 07:31