У Європі заговорили про введення миротворчих військ ООН на територію України

У Європі заговорили про введення миротворчих військ ООН на територію України
Після краху малайзійського літака на сході України Радбез ООН може ухвалити рішення про введення туди своїх миротворців. У Берліні висловлюються різні точки зору з цього питання.

Уповноважений уряду ФРН з межобщественному співпраці з Росією, Центральною Азією і країнами "Східного партнерства", соціал-демократ Гернот Ерлер заявив, що вводити миротворчі війська в Україну ще рано. Німецький політик вважає, що насамперед потрібно налагодити переговорний процес з участю конфліктуючих сторін. А зараз всі сили повинні бути спрямовані на те, щоб припинити вогонь і відновити мирні переговори, - повідомляє Преса України.

Раніше на цю тему висловився заступник голови фракції Християнсько-демократичного союзу (ХДС) у бундестазі Андреас Шоккенхофф. Він упевнений, що після того, як на сході України був збитий літак "Малайзійських авіаліній", ввести миротворців ООН на територію даного регіону потрібно якнайшвидше. Експерт також не виключає участі військовослужбовців бундесверу в миротворчій місії в Україні.

Заступник парламентської фракції Лівої партії Зара Вагенкнехт виступає категорично проти участі німецьких військ у миротворчій операції на території України. З цього приводу вона висловилася в мікроблозі Twitter, назвавши заклики до введення бундесверу на українську територію безвідповідальними.

Отож, думки німецьких політиків, щодо введення військ ООН, розділились.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Известный русский генерал Куропаткин в своем меморандуме царю в 1900 году писал: "что за предыдущие 200 лет Россия была в состоянии войны 128 лет и имела 72 года мира. Из 128 лет войны - 5 лет пришлось на оборонительные войны и 123 на завоевательные." И.А. Ильин «О России» И кто мне теперь скажет что эта страна не АГРЕССОР.
Відповісти
ти оболванолк историк х... розберись про югославию мексиканцив вьетнам и проче а поим виводь агресора тваи ридни родились у страни яку ти хаэш
Відповісти
А какое нам дело до Югославии, Мексики и Вьетнама, когда у нас рашка под боком?
Відповісти
Дибилы, у России есть право наложить на все ваши решения право вето, ну или ядерную бомбу. Ха-ха
Відповісти
Вже всі краіни "наложили"на ваше вето.Ха-ха
Відповісти
С такими темпами, Россию просто выгонят скоро из ООН и будут решать без её мнения.
Відповісти
давно пора вернути захидну украину полякам шоб обслуговували польськепаньство
Відповісти
Сашенька, всё правильно, агрессор, поэтому укрпстана скоро не будет.
Відповісти
Едина украина так яростно отстаивает своё право самой выбирать кому лизать сапоги, русскому Ване или темнокожему дяде Сэму. И сами верят в то, что могут выбирать. Укропы забудте, Ваня с дядей Сэмом сами решат этот вопрос, что вы так суетитесь
Відповісти
хочу добавить сталин присобачив у 39 роци а нам расхльобувать це халопство хоче тут панами буть а оон повинно их насильно загнати на свое мисце прислуги халопив по граници 39 року героям сала поможить пани з оон введить армию бидло воно й у африци бидло шоб був покой на украини а не майдани з евро переросли у вийну гибнуть безвинни дити призовники а марамоям при влади наплювать у них гражданства за бугром зваля ть сходу як кацапи нас мочить будуть
Відповісти
Господа,подумайте на досуге о вашей реакции в случае проведения А Т О в вашем городе с применением градов и авиации. ВАШ ОТВЕТ?..
Відповісти
Ответ простой: если я как житель Киева допущу, чтобы в моём городе хозяйничали бандиты из России, и не буду НИЧЕГО делать, чтобы этих бандитов убрать из своего родного города, значит я целиком заслуживаю, чтобы с моим родным городом делали что угодно, хоть градом, хоть авиацией.
Відповісти
Дежа вю,циклічність історії..знову кацапня із німцями ділять Европу,і розмінною монетою знову стала Україна. На хера нам той сраний ЄС?Краще федерація в складі Сполучених Штатів ..
Відповісти
К Израилю надо присоединиться )
Відповісти
З яких це пір Волиньпост стала проросійською. Одні кацапські коменти.У Вас там випадково не поміняли колектив на колорадів ?
Відповісти
не говорите глупости, это не кацапские комментарии это обычное здравомыслие или может по вашему оно должно быть однобоким в вашу сторону? нет уж, люди имеет свойства умнеть от времени и иметь свою независемую точку зрения, вам тоже никто не мешает на российских сайтах выражать свою точку знения ,только не оскорбления как обычно вы пишите, а именно осмысленую желательно с фактами в культурном формате аргументированую точку зрения, это и есть демократия или вы это не знали ?
Відповісти
я думаю расследование не получится сфальсифицировать слишком уж много поставленно на карту,если так истерит парашенко и его компания дело там явно не чисто, если смотреть кому это выгодно это уж точно не ополченцам и России так это поставит на них жирный крест, а вот украинскому правительству и их кураторам очень выгодно, и не по одной причине их несколько, их даже не надо озвучивать они слишком очевидны, все понимают что того кого признают виновным конец, по этому битва за итоги расследования будет не шуточная ,надеюсь искренне что бог не позволит скрыть правду и НАСТОЯЩИЕ виновные понесут заслуженное наказание
Відповісти
Демократична держава- це та, де є плюралізм думок, а там де іншу думку називають проросійською, починається тоталітаризм. Я розумію, що обмежені патрійоти вважають, що є дві точки зору, моя і не правильна, але саме таким чином будуються тиранії. Саме цікаве неонацики кричать на сталінський режим, а діють абсолютно тими самими методами
Відповісти
Останні новини
У Європі заговорили про введення миротворчих військ ООН на територію України
20 липень, 2014, 07:45