Сашко Положинський не збирається ліквідовувати «Тартак» і хоче розвивати новий проект «Був'є»

Сашко Положинський не збирається ліквідовувати «Тартак» і хоче розвивати новий проект «Був'є»
Цієї весни лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський піснею "Не свари мене, мамо" презентував свій новий музичний проект "Був'є". Перед першим живим виступом гурту на щорічному фестивалі "Бандерштат" в Луцьку музикант розповів про новий проект.

"В моїй голові з'являються якісь ідеї, щоб їх не забути – занотовую. Якось давно виникло в голові таке слово "Був'є", як поєднання двох слів "був" і "є", з використанням такого стильного українського апострофу. Подумав, що це могло би стати гарною назвою для якогось музичного проекту. Щоб не забути, записав це слово на великому аркуші паперу, який висів у мене на стіні, саме для того, щоб записувати якісь ідеї, плани, проекти. Оце слово кілька років висіло в мене на стіні, а я й не знав, що колись так назву свій новий проект" - поділився лідер гурту, - пише Gazeta.ua.

Положинський запевнив, що про розпуск Тартаку не йдеться.

"Я особисто готовий сповна віддаватися і "Тартаку", і "Був'є", але багато що залежить і не від мене. Я, все ж таки, дуже залежний від музикантів, тож те, як вони працюватимуть, наскільки будуть зацікавленні у розвитку свого колективу, як будуть віддаватися творчому процесові, чи горітимуть, чи прагнутимуть творчого зростання, може стати вирішальним фактором у долі "Тартака" чи "Був'є". Я, звісно, за повноцінне та гармонійне співвіснування обох колективів, яке може бути вигідним і в творчому, і в комерційному плані. Але чомусь мені здається, що більш реальним є варіант "виживе сильніший" і не відкидаю можливості, що "сильнішим" в результаті виявиться якийсь новий, поки не існуючий, проект Сашка Положинського чи вже існуючий проект СП, який акумулює в себе весь найкращий доробок обох творчих проектів".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слава Богу!!!!не распадается группа...а то появились мысли о суициде..
Відповісти
Останні новини
Сашко Положинський не збирається ліквідовувати «Тартак» і хоче розвивати новий проект «Був'є»
20 липень, 2014, 09:13