Тимошенко розповіла, як її били і крутили руки

Тимошенко розповіла, як її били і крутили руки
Ув’язнена екс-прем`єр Юлія Тимошенко розповіла детально про те, як її силоміць везли до лікарні.

Про це вона написала у заяві, текст якої оприлюднила Українська правда.

Нагадаємо, Тимошенко доправили до Центральної клінічної лікарні №5 «Укрзалізниці» 20 квітня пізно ввечері.

Однак вже 22 квітня її повернули до колонії, оскільки, як повідомляла перший заступник міністра охорони здоров'я, голова міжнародної медичної комісії Раїса Моїсеєнко, Тимошенко відмовилася від лікування.

У своїй заяві Тимошенко детально описує, як її силоміць привезли до лікарні.

«Після отримання висновку німецьких лікарів я письмово повідомила начальника колонії, усно наглядаючого прокурора та заступника міністра охорони здоров’я, що до зустрічі з моїм захисником, враховуючи зміст висновку, я не можу переїжджати в лікарню», - пише Тимошенко.

«Ми домовилися, що такий переїзд в лікарню відбудеться в понеділок після спілкування з Сергієм Власенком», - стверджує вона.

«Приблизно біля 21.00 з тюремної камери, де я перебувала, вивели мою сусідку, а через деякий час після того до мене зайшли 3 чоловіки кремезної статури. Вони підійшли до мого ліжка, накинули на мене простирадло та почали втрьох стягувати з ліжка, докладаючи грубу фізичну силу», - повідомила Тимошенко.

«Від болю та відчаю я, як могла, почала захищатися та отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки та ноги, підняли та потягнули в простирадлі на вулицю. Я думала, що наступили останні хвилини мого життя», - додала Тимошенко.

Також екс-прем'єр повідомила, що 20 квітня вона припинила їсти «тільки з однією метою, щоб привернути увагу демократичного світу до того, що відбувається в центрі Європи, в країні під назвою Україна».







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко розповіла, як її били і крутили руки
24 квітень, 2012, 15:33