Військові чини здають позиції українських солдатів Росії, - офіцер

Військові чини здають позиції українських солдатів Росії, - офіцер
Бойовий офіцер який пробув у зоні АТО більше 60 днів розповів жахливу правду про те як високі військові чини здають позиції українських солдатів Росії.

За його словами в цій схемі замішані три людини: Балога, Гелетей і Медведчук, повідомляє elise.com.ua.

«Те, що показують по телевізору і дані штабу АТО, це абсолютна нісенітниця. Штаб АТО наводить офіційні дані приховуючи правду. А правда полягає в тому, що кожен день гинуть сотні українських пацанів, проте в зоні АТО вони знаходяться неофіційно, тому й смерть їх як бійця АТО неофіційна.

Тисячі українських хлопчаків загинули в зоні бойових дій, проте за документами вони там не повинні були знаходитися.

На передовій хлопці тижнями їдять самі сухарі, оскільки гуманітарна допомога не доходить. Все, що збирають прості українці осідає на задніх блокпостах
...

На передову практично нічого не доходить. Однак найстрашніше не це. Нас здають свої ж. Більшість офіцерів вірно посилають солдатів на смерть і солдати це знають ... Накази віддаються цими офіцерами настільки абсурдні, що навіть самогубець подумав би, що така смерть йому не до душі.

Я володію інформацією, що корінь в Міністрі Оборони (ред. Гелетей). Він передає детальну інформацію про позицію наших військових Балозі, а Балога у свою чергу через своїх людей передає Медвечук. Ну а Медведчук знає, що робити.

Мої слова анонімно підтвердить кожен боєць який брав участь у бойових діях в зоні АТО. Міністерство Оборони заради наживи просто здає позиції ...

Звичайно, не всі, а тільки ті, що їм не потрібні. Винятком не стало і Зеленопілля. Хлопців змусили влаштувати табір посеред поля. Жива мішень для терористів і російських військ. 500-600 метрів від цього місця є лісопосадка. Якби керівництво думало б про життя солдатів вони б влаштували табір в лісопосадці, однак вони свідомо цього не зробили.

За моїми даними за весь час проведення АТО загинуло більше 5000 наших хлопців.

І все це відбулося тільки через те, що високі чини в Міністерстві Оборони і в штабі АТО попросту здають хлопців, що стоять на передовій. Прийде час, Балога і Гелетей відповідатимуть у Гаазі за ці військові злочини «, - говорить офіцер на правах повної анонімності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гелетей молодец!!!
Відповісти
завтра сотні чоловіків з Горохівського району зобовязують зявитися у сільські ради з військовими квитками.Як вам план з винищення Західної України ?????
Відповісти
Я от тоже не пойму чого схід за себе не воюе. Чи в них призив не існуэ?
Відповісти
А як на думку автора збираються приховати тисячі смертей? Чи раптом не замовна стаття....
Відповісти
Як каже мій гонук,то є фейк.Гелетей два тижні на должності,короче туфта.
Відповісти
навмисне нагнітання ситуації, створення атмосфери паніки і невизначеності, підривання авторитету армії і зародження зневіри. Це теж війна
Відповісти
За них скотів скільки людей загинуло..... взагалі не треба за них воювати, чого прості люди мають вмирати за тих уродів...
Відповісти
Деза Якби наші гинули "кожний день сотнями - то в наших містечка і селах області кожний день прриходили десятки "грузів - 200"....
Ця інформація, до якої "долучився" ваш сайт, на руку нашим ворогам а щоб посіяти в наших рядах страх та паніку...
Відповісти
Істерична статейка.
Відповісти
Ця війна безглузда, більш схожа просто на винищення людей.Спеціально стравлюють людей один проти одного.
Відповісти
Задумайтесь Йеллоустоун от от вибухне.
Відповісти
Волиньpost!!!Ви падаєте! Опіблікували фейк.Елементарно можна підрахувати,скільки поховань,на жаль,було по Україні.Журналісти,не будьте жертвою інформаційної війни! Ви тут на передньому краю під "градами" москалів.
Відповісти
Останні новини
Військові чини здають позиції українських солдатів Росії, - офіцер
20 липень, 2014, 12:14