Футболісти «Шахтаря» відмовляються повертатися в Україну

Футболісти «Шахтаря» відмовляються повертатися в Україну
Шестеро футболістів донецького "Шахтаря" не полетіли з командою до Львова, де у вівторок "гірники" зіграють матч за Суперкубок України проти "Динамо".

Це аргентинець Факундо Феррейра та п'ять бразильців - Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Фред, Дентіньо та Ісмаїлі, - пише ТСН.

Після суботнього матчу з ліонським "Олімпіком" футболісти відправилися в готель, а вночі покинули команду. Начебто, гравці бояться повертатися в Україну. Хоча "Шахтар" базуватиметься не в Донецьку, а у Харкові.

Однак за словами керманича "гірників" Мірчі Луческу, футболістів спровокував скандально відомий агент Кіа Жоорабхян.

"Це не бажання гравців, це "робота" агентів. За кілька годин до початку матчу з "Олімпіком" об'явився Кіа. А після гри, в 2 години ночі, він забрав наших гравців. Дуже талановитих - Тейшейру, Дугласа, Фреда. Інші не так важливі. Він хотів зробити те ж саме з Адріано, Ілсіньо, Марлосом, Тайсоном. Але вони відмовилися. Його мета - зробити футболістів вільними агентами, щоб заробити грошей. Це не правильно. Це алібі. Він хоче використати ситуацію в країні і взяти гравців безплатно. Але у них є контракти. У Феррейри інший агент. Але він теж хоче скористатися ситуацією. Хоча я говорив: "Ми будемо тренуватися і грати в Харкові. У Донецьк повернемося, коли там все налагодиться", - пояснив Луческу.

Якщо ж футболісти не повернуться в команду найближчим часом, то "Шахтар" покарає гравців штрафними санкціями. Додамо, що нема в команді і найдорожчого гравця Бернарда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболісти «Шахтаря» відмовляються повертатися в Україну
21 липень, 2014, 10:39