Волинянин розповів про «Першу світову» на Сході України. ВІДЕО

Волинянин розповів про «Першу світову» на Сході України. ВІДЕО
Волинянин, який служить у добровольчому батальйоні "Айдар", розповів про нинішні умови "окопної" війни з проросійськими бойовиками.

Відео з розповіддю бійця Олександра Дмитрієва опублікувала прес-секретар волинських самооборонівців Марія Доманська.

"Кутузов" розповідає, що перемир'я, оголошене Порошенком, тільки посилило позиції терористів.

"Це перемир'я, яке було оголошене, дало їм можливість підвезти нову зброю. Якщо раніше по нас били з АГС-а, "Фагота", то зараз вже б'ють з тяжкої артилерії, такої як "Ураган", "Град", - відзначає він.

Дмитрієв пояснює, що нинішня ситуація подібна до окопної війни під час Першої світової. "Окопна війна виходить на цей-от період. Близько 3 тижнів - як Перша світова. На передовій в окопах постійні артилерійські залпи і постійні втрати...", - розповідає боєць.

Також він додає, що добровольці фактично беруть на себе основний удар бойовиків: "В той же час я не бачу з боку нашої держави ніяких серйозних кроків... Добровільні батальйони йдуть вперед, захоплюють цілі участки, а далі вже підтягуються за нами війська, броня".

Натомість Олександр Дмитрієв відзначає велику допомогу громади. "Громада настільки допомагає, якщо спочатку ще не так, зараз всього в принципі вистачає", - пояснює він.

Однак зазначає, що існує гостра нестача тепловізорів, через відсутність яких бійці "сліпі" вночі.

"Єдине, чого не хватає - це тепловізори. Для функцій, які ми там виконуєм - це коригування артилерії, розвідувальні функції, ми там маже сліпі, працюємо на слух вночі", - розповідає боєць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

БОже, чому ВОЛИНЬ зашилась з прапором Пустоцвітом, бухарем ВІТРОМ й ПИРОЖИКОМ, бездарним ГУЗЕМ. ДОРОГі жінки, ми в минулу пятницю говорили з цими недоумками, нас посилав Правий сектор " нах..й" за вказівкою ГУЗЯ та ПИРОЖИКА, ми вистояли, але після новин на ІНТЕРІ, коли ГУЗЬ як представник волинської влади публічно підтримує іноземні військові загони й відправляє на війну, щоб далі вбивали наших синів ------ вихід єдиний----йти й виганяти цих недолюдів з ОДА, смерті наших синів--на їхніх совістях. ВЖЕ в УКРАЇНІ не НЕБЕСНЯ СОТНЯ, А НЕБЕСНЯ ТИСЯЧА, яка щодня поповнюється....НЕ ПУСКАЙТЕ ДІТЕЙ, ХАЙ ЦІ ГОРЕ _ВБИВЦІ ОЧІЛЬНИКИ ЙДУТЬ і змивають кров за невинно вбіенні душі
Відповісти
Останні новини
Волинянин розповів про «Першу світову» на Сході України. ВІДЕО
21 липень, 2014, 11:15