На Волині знайшли дитину зі Львівщини

На Волині знайшли дитину зі Львівщини
Самотню 11-річну дівчинку, родом із Сокальського району Львівської області, помітили місцеві жителі, яких насторожило те, що з дитиною не було нікого з дорослих.

Дівчинка перебувала поблизу озера у Любомльському районі. Тож, люди викликали правоохоронців, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Слідчо-оперативна група, що прибула за вказаною адресою, встановила, що дівчинка раніше неодноразово залишала домівку, схильна до вигадувань і обману. При собі у неї не було жодних документів, які б засвідчували її особу.

"Однак працівники міліції оперативно з’ясували, хто вона і звідки, – розповіла начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області Інна Остапович. – Дитина мешкає з татом у селі Сокальського району. Батьки розлучені і схильні до вживання спиртних напоїв".

Дитину доставили в дитяче відділення територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів для проведення медогляду, тілесних ушкоджень на тілі дівчинки не виявили.

Згодом дитину забрала мама. Матеріали, зібрані під час перевірки, відправили на Львівщину. Окрім того, начальнику служби у справах дітей Сокальської районної державної адміністрації надіслано відповідний лист щодо застосування методів впливу в межах своєї компетенції до батьків дитини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.