ТОП-5 найбільших зарплат директорів комунальних підприємств Луцька

ТОП-5 найбільших зарплат директорів комунальних підприємств Луцька
Серед керівників комунальних підприємств міста, зарплати яких оприлюднили на офіційному сайті Луцька, найбільше отримує директор державного комунального підприємства «Луцьктепло».

У інформації щодо оплати праці керівників комунальних закладів Луцька вказано, зокрема, розмір посадового окладу, надбавку за інтенсивність праці та премію.

У документі вказано інформацію про зарплату керівників 29 комунальних підприємств міста. Решта, як сказано в документі, «згідно із ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», ст. 21 Закону України «Про інформацію», ст. 16 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» не надали згоду на розміщення вищезазначеної інформації на сайті Луцької міської ради».

Слід враховувати, що у таблиці вказані так звані «брудні» суми – тобто суми без відрахувань у фонди соціального страхування. Нагадаємо, згідно з діючим законодавством, з зарплат українців вираховується 3,6 % в якості єдиного соціального внеску. І з залишку – 15 % податку з доходів. Окрім того, підприємства можуть здійснювати відрахунки в якості профспілкових внесків та інші відрахунки, передбачені трудовим договором.

Так, найбільшу зарплатню серед керівників комунальних підприємств міста має директор «Луцьктепла» – 6 500 гривень. Йому також передбачено 50-відсоткова надбавка за інтенсивність та така ж премія. Себто при їх наявності оклад директора збільшується удвічі.

Директор ДКП «Луцьктепло» - Олександр Киричук.

На другому місці – підприємство «Луцькспецкомунтранс», директор якого заробляє 5 500 гривень, а також має право на 50% надбавку та 50% премію. Наразі директором цього підприємства є Валерій Кузьмич.

Зарплату у 5 000 тисяч гривень має директор «Луцькводоканалу». Також йому передбачена надбавка – 50% до посадового окладу. Сьогодні «Луцькводоканал» очолює депутат Луцької міської ради Іван Корчук.

Директор «Зеленого господарства міста Луцька» заробляє 4 900 гривень, маючи при цьому 50% надбавки. Директор підприємства – Володимир Мирка.

Керівник Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло» має посадовий оклад розміром 4 300 гривень, йому також передбачено 70% надбавки. Його директор – Олександр Ковпак.

При цьому найменшу зарплатню серед усіх керівників комунальних підприємств Луцька мають директори ДКП «Молодість» та КП «Луцький стадіон «Авангард» – по 1 500 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому список без прізвищ? Луцькспецкомунтранс директор 11 тисяч отримує за те, що нерегулярно сміття вивозиться? Жах. Що ж він там таке робить? Луцьксвітло директор 7 тис. 300 гривень, це за те, що вулиці вдень освітлюються а вночі то світять то ні? Занупіть лампочок на пів зарплати директора краще. Що він робить на ті гроші?
Відповісти
Директору Променя 3000 це взагалі СМІШНО. В смислі він там буває іноді, і толку від нього ніякого.
Відповісти
Про що Ви говорите. От Ковпак всю сім"ю "ізвозить" на автомобілях підприємства,ремонти робить руками працівників кп, ділить майно із кумами, на роботі з"являється раз на оказ і це в свої 67... А зарплатня кіт наплакав. Який МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
ТОП-5 найбільших зарплат директорів комунальних підприємств Луцька
24 квітень, 2012, 17:44