Досить панькатися з бездомними собаками, – санітарний лікар Луцька

Досить панькатися з бездомними собаками, – санітарний лікар Луцька
Головний санітарний лікар Луцька Іван Ульчак пропонує не панькатися з собаками, які живуть у місті, бо настане момент, коли кожен від них постраждає.

Про це він зазначив на засіданні колегії головних лікарів міста 24 квітня.

Ульчак звернувся до депутата міськради та головного лікаря поліклініки №2 Ганни Кравчук з проханням «не бавитися з собачим питанням».

«Аби ми з тими тваринами, вибачте, не панькалися, не гралися. Держава не в силі створити кількість притулків для тварин, яка потрібна. Подивіться, що робиться! Скільки укусів, скільки травм! Чого це люди повинні страждати із-за чиїхось прихотей. Тут свиню можна заколоти і з’їсти, а собаку – не чіпайте», – зазначив Ульчак.

«Давайте поробимо собак як священні корови, і нехай народ думає, що робити. Але розумійте: сьогодні той постраждав, завтра інший, а прийде той момент, коли і ти постраждаєш. В сім ранку йдеш на роботу – і це страшно дивитися, скільки тих собак. І вони всі голодні, шукають їжі», – додав санітарний лікар.

Втім, скільки ж з зареєстровано випадків укусів від бродячих і укусів від господарських тварин – він не повідомив. Однак прозвучала репліка, що саме люди і викидають собак гуляти по місту у пошуках їжі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучани стільки викидають продуктів,що якби хоча одна сім"я один раз в тиждень погодувала кілька собак - вони були б ситі і на людей не кидалися.
Відповісти
якби було так як ви кажете, то собак в нас було б в тричі більше.
Відповісти
Когда в конце-то концов "уберут" собак от остановок Там-Тама???!!! Вы посмотрите какие стаи там бегают - это ужас!
Дождетесь, что люди возьмут оружие и сами их постреляют!!!
Відповісти
Хай візьмуть! А то підтрікачів хватає.
Відповісти
Я пропоную з горловним санітарним лікарем - паном Ульчаком, теж перестати панькатися. Відловити, усипити і кинути в посадку ДПЗ. Адже саме так поводяться з умертвленими тваринами?
Відповісти
Рівняти людину і собаку? Може Ви і від грипу не лікуєтеся, адже віруси теж живі організми, їх би погодувати і пожаліти, а ви їх антибіотиками! Сором Вам, а ще захисниця називається.
Відповісти
Проголосую за Ульчака хоть в депутати Верховної Ради!

Для кого Україна? Для буржуїв і собак чи для простих людей?
Відповісти
Для простих, чесних, регіоналів. Після таких голосів і утворюється кримінально бандитська влада, яку тільки з зброєю виженеш! Гнидава ідіот.
Відповісти
нехай пилипа вкусить чи його дитину,а тоді побачимо, як він заспіває.Пан Ульчак правильно ставить питання.свиня не гірше за собаку,але пилип їсть її кожен день.не робити цього на очах дітей,та не скидати в посадки,а визначити конкретне місце захоронення.завжди були скотомогильники.
Відповісти
пес став дорожчим за людину! А чи притягнули когось з тих любителів бродячих псів до відповідальності за покуси а чи готові вони самі взяти на себе ту відповідальність!Бо варнякати на захист тих псів бродячих нічого не роблячи......
Відповісти
Шукаю однодумців і тих хто хоче діяти!)Бачу 2 варіанти. 1-відстрілювати собак. 2 собак відстрілювати. (немає сенсу пояснювати значення моїх слів) [email protected] пишіть)
Перше САФАРІ планується на суботу. Приблизний маршрут старе місто. Всі пояснення по милу.
Відповісти
Останні новини
Досить панькатися з бездомними собаками, – санітарний лікар Луцька
24 квітень, 2012, 17:54