Волинські фермери у Польщі вчитимуться, як вести виробництво

Волинські фермери у Польщі вчитимуться, як вести виробництво
Фермери Волині поїдуть у Польщу задля вивчення передових форм ведення виробництва, аби мати можливість вийти на європейський ринок.

Про це під час прес-конференції 21 липня 2014 року заявив заступник голови Волинської ОДА Микола Собуцький.

За його словами, наразі з Волинської області 4 підприємства сфери агропромислового комплексу проходять інспекцію на предмет виходу на ринок Європи.

Крім того, Собуцький зауважив, що волинські аграрії вже навчилися досягати європейських стандартів і виходити на європейські показники продуктивності праці.

«Нехай не всі, але окремі суб’єкти господарювання в сфері сільського господарства демонструють високі показники урожайності, які відповідають провідним світовим аналогам. Зі свого боку я докладатиму усіх зусиль, щоб наші аграрії якнайшвидше переймали світовий досвід, отримували знання, а потім використовували їх. Зараз досягнута домовленість про те, що волинські фермери поїдуть у Польщу задля вивчення передових форм ведення виробництва. Станом на сьогодні з Волинської області 4 підприємства сфери АПК проходять інспекцію на предмет виходу на ринок Європи. Впевнений, що таких кількість суб’єктів господарювання зростатиме», - каже депутат.

Також Микола Собуцький подякував волинським селянам за їх активну участь у зборі продовольства для української армії та підтримці українських військових, відзначивши, що Волинь серед лідерів за постачанням продуктів харчування для потреб українських Збройних Сил.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волинь, АПК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські фермери у Польщі вчитимуться, як вести виробництво
21 липень, 2014, 21:54