Ялтою їздять луцькі автобуси

Ялтою їздять луцькі автобуси
Колектив ДП «Автоскладальний завод № 1» ПАТ «АК «Богдан Моторс», що в Луцьку, відправив новоствореному підприємству «Кримавтобус» 17 автобусів «Богдан» А20111 – відтепер пасажирські автобуси луцьких машинобудівників їздитимуть на міських вулицях Ялти, Алушти та Сімферополя.

Замовником нової техніки для підприємства виступило Міністерство регіонального розвитку і житлово-комунального господарства Криму.

Поставка техніки здійснена згідно з домовленістю. Зокрема, ще в серпні цього року Міністерство регіонального розвитку і ЖКГ за результатами тендеру уклало з ДП «Автоскладальний завод № 1» ПАТ «АК «Богдан Моторс» договір на закупівлю 25 автобусів «Богдан» А20111 на 17 мільйонів гривень.

Вартість одного луцького автобуса для Криму сягнула 680 тисяч гривень.

Окрім автобусів, лучани в рамках іншого діючого контракту з цим же міністерством уже відправило 32 тролейбуси для поповнення рухомого складу «Кримтролейбусу». Загалом завод відправить у Крим 56 машин. Це міські тролейбуси і тролейбуси для використання в умовах гірських трас - міжміські, для траси Сімферополь–Ялта–Алушта.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ЛуАЗ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ялтою їздять луцькі автобуси
16 грудень, 2011, 12:36