Безпритульні пси кидаються на лучан

За останні два тижні у Луцьку міську раду надійшло вісім скарг щодо агресивних бездомних псів, які кидаються на людей.

Про це сьогодні, 22 липня, під час оперативної наради у Луцькій міській раді повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як.

За її словами у Луцьку почастішали випадки, коли бездомні тварини накидаються на людей. Так з 7 до 21 липня в групу оперативного реагування «15-80» звернулося вісім лучан, мешканців вулиць Рівненської, Федорова, Травневої та Шопена.

Вони просять, аби КП «Ласка» активізувало роботу із відлову безпритульних собак, адже часто агресивні тварини нападають на людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особисто на мене декілька разів кидались: дворі на вул. Грушевського, на Кривому валі біля парку, та прямо в центрі там де квіти продають пес таки вкусив мене... і там його бачу постійно!!!!
Відповісти
У нас на Воїнів - інтернаціоналістів живе божевільна баба яка всіх псів 33-тьго збирає до себе в квартиру. Тих, що не вміщаються в підвал будинку, підкормлює їх...Тих псів в нас зграями бігає поміж дітками які гуляють, зранку на роботу неможливо пройти через ту зграю, спати вночі неможливо через лаяння тих псів...Міська влада на це ніяк не реагує, хоча подавалися скарги і взагалі притулок прикриває ту бабку, а вона тим часом робить бізнес на собаках приторговуючи ними
Відповісти
Аналогічна ситуація на розі проспекту Відроження 5 і вулиці Декабристів 31.Підкормлює дві особи зграю собак, неможливо пройти дорослому про дітей і мови навіть нема.Зграя налічує близько великих 5 собак, розгулюють до колишнього готелю "Лучеськ" терорезуючи при цьому район.Велике прохання ДКП "Ласка прийняти негайні міри
Відповісти