Військові паради в Києві й Одесі, − плани на День Незалежності України

Військові паради в Києві й Одесі, − плани на День Незалежності України
Влада має забезпечити проведення параду військ у столиці України місті-герої Києві та в місті-герої Одесі 24 серпня 2014 року.

Про це йдеться в указі президента про відзначення 23-ї річниці Незалежності України, - пише ТВі.

Також відбудеться покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України, до місць поховань громадян, які загинули, виборюючи демократичний вибір і обстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Президент доручив провести також заходи із гідного вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні й осіб, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Передбачено встановлення їм пам’ятних знаків, меморіальних таблиць, присвоєння їхніх імен юридичним особам та об’єктам права власності.

Крім того, Порошенко наказав владі звернутися до релігійних організацій із пропозицією провести вранці 24 серпня 2014 року молебні за Україну; забезпечити в установленому порядку фінансування видатків на організацію та проведення заходів із нагоди 23-ї річниці Незалежності України.

"Міністерству оборони України, Київській міській та обласним державним адміністраціям забезпечити проведення 24 серпня 2014 року на відзначення 23-ї річниці Незалежності України святкового салюту двадцятьма артилерійськими залпами у столиці України місті-герої Києві, в місті-герої Одесі, в містах, де розташовані штаби та види оперативних командувань Збройних сил України, а також проведення святкових феєрверків в інших обласних центрах", – ідеться в указі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: свято
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пане,президенте,ви краще в Донецьку та Луганську проведіть паради,а то здається,що скоро Путін проведе парад в Київі.
Відповісти
Президент забув ще про місто-герой Севастополь...
Відповісти
щоб провести парад в Севастопілі потрібно відвоювати Крим,але чим і як,коли навіть підмогу нашим солдатам в зоні АТО не дают,бо кажуть,що дорого.Коли в нас із 28-ми штурмовиків в зоні АТО літають тільки чотири,а інші стоять в ангарах не справні.Коли наші хлопці на передовій не мают
Відповісти
кроми нас самих нам ніхто не допоможе.США воювати з Рашою не будуть.Це нещодавно заявив їхній міністр оборони,бо не хочуть ядерної війни.Європа скоро забуде це все,як забула про війну в Грузії і знову будуть цілувати Путлеру зад.
Відповісти
Навіщо витрачати кошти на день Незалежності, коли на цю ж незалежність засіхає вилупок російський?! Гроші всі на армію віддайте. Нам тут ці салюти нафіг не треба!!!!!!!! А от коли відіб*ються хлопці, то тоді і відсвядкуєм.
Відповісти
Останні новини
Старий Слов'янськ. ФОТО
22 липень, 2014, 10:34
Військові паради в Києві й Одесі, − плани на День Незалежності України
22 липень, 2014, 10:07