Депутат пішов із «Батьківщини» та на прощання «забракував» «Бандерштат»

Депутат пішов із «Батьківщини» та на прощання «забракував» «Бандерштат»
Через складну ситуацію в країні та війну на Сході фестиваль «Бандерштат» хочуть перенести.

Це запропонував депутат облради Віктор Радчук під час сесії Волинської облради у вівторок, 22 липня.

За його словами, зараз не варто проводити розважальні заходи. Тому він пропонує перенести «Бандерштат» на «мирні часи». Однак, його запит не підтримали.

Також він повідомив про вихід із фракції ВО «Батьківщина» у облраді.

Як відомо, фестиваль «Бандерштат» планують провести 1-3 серпня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сумніваюсь пан гузь все зробить аби його "детище" відбулося і йому всеодно чи війна чи мир в державі
Відповісти
Та яке відмінити, гроші відмиті і вже зароблені, давно розділені по карманах, більше користі від цього ніякої немає, але для галочки тре провести!!! так що потерпіть люди і візьміть себе в руки!
Відповісти
НЕХАЙ ПАН ГУЗЬ РАЗОМ З ІНШИМИ ОРГАНІЗАТОРАМИ БАНДЕРШТАТУ БЕРУТЬ ЗБРОЮ І ПОФЕСТИВАЛЯТЬ НА ДОНБАСІ. ГЕРОЇ КАБІНЕТНІ...
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
3-4 ЛИПНЯ? НІЧОГО НЕ ПЕРЕПУТАЛИ?
Відповісти
фест буде 1-3 серпня. воюють не всі, багатьом потрібний і фестиваль Бандерштат. Не заздріть, а визнайте, що просто жлобитеся на квитки на фест
Відповісти
ЗВИЧАЙНО, ВОЮЮТЬ НЕ ВСІ... ТІ, ХТО НЕ ВОЮЄ, ХОЧУТЬ АДРЕНАЛІНУ - ТРЕБА ПОФЕСТИВАЛИТИ. ТО НЕХАЙ ПОЇДУТЬ - ЗАМІНЯТЬ СОЛДАТІВ, А ЗАОДНО Й АДРЕНАЛІН БУДЕ ЗАШКАЛЮВАТИ.
Відповісти
ви не праві, зараз проведення Бандерштату як ніколи на часі, національно-патріотичне виховання сьогодні найперше завдання.
Відповісти
сьогодні якщо твої брати не візьмуть в руки зброю, замість гітари і мікрофона, то виховувати не буде кого. я знаю як Ігор Володимирович вміє підносити пафосно-рожеві ідеали, виправдовуючи цим свою неспроможність воювати ділом, а не язиком. не ведись на ці солоденькі пісеньки. ми сьогодні вибухаємо гнівом, коли чуємо про мажорів, які гріють пузо на сонці, але коли в цей час на сонці пузо гріють любителі фестів - це називається патріотичне виховання. НА - це подвійні стандарти. І так завжди.
Відповісти
У ВВВ навіть на фронт агітбригади їздили з концертами, щоб підняти бойовий дух...Тим більш фест патріотичний...Може, тоді і випускні треба було у школах і вишах цього року відмінити? І весілля заборонити? бути послідовними до кінця....
Відповісти
Дуже влучна пропозиція! Проведіть Бандерштат в Лісичанську, Северодонецьку, підніміть бойовий дух на фронті! І свій, водночас, перевірьте. Бо патріотичність в Луцьку - це трошки інше...))
Відповісти
правильно


Відповісти
Вперед всій бригаді Бандерштату на Схід і підніміть там будь ласка бойовий дух моїх друзів. Чи може ви розраховуєте настільки підняти в Луцьку бойовий дух, що всі учасники фесту одразу рвонуть воювати за Україну на Схід??? Кому тут дух піднімати??? Нормальні мужики ще з квітня на Сході воюють, їх тут нема.
Відповісти
А КОМУ БОЙОВИЙ ДУХ ТУТ БУДУТЬ ПІДНІМАТИ - ГУЗЮ І КОМПАНІЇ, ЩОБ НЕ СТРАШНО БУЛО В КАБІНЕТАХ СИДІТИ?
А ВЗАГАЛІ-ТО,В КОЖНОГО Є СВОЯ КЛЕПКА В ГОЛОВІ - ВЕСЕЛІТЬСЯ..
Відповісти
щоб попасти в книгу Гінеса...
Відповісти
Я теж не в захваті від планів щодо Бандерштадту...Але категоричність - це теж не вихід....Звичайно, краще б ці гроші використати для хлопців на Сході..
Відповісти
чомусь немає обурення роботою нічних закладів, феєрверками, відпочинком на фешенебельних курортах, п"яними аж синіми молодиками на вулицях міста, а проведення патріотичного заходу викликає хвилю негативу.
Відповісти
Маєте рацію...
Відповісти
Так оті нічні заклади - вони не виставляють свою патріотичність! Це ви - шароварні та вишиваночні майданні "патріоти", а на ділі той же самий пшик, як і вони. На жаль, немайдануті хлопці гинуть за те, щоб ви поспівали, потанцювали, вірші порозказували та гімн поспівали, руку до серця прикладаючи....
Відповісти
Не забудьте ще поспівати "Путін х...ло", покричати "Хто не скаче, той москаль", с факелами в балаклавах в ночі походити, засняти все це на відео і відправити до хлопців на схід - зробіть і їм свято, вони будуть дуже вдячні вам за це! Відповідь їх також в ютубе розмістить, будь ласка....
Відповісти
не вам судити про мій патріотизм. саме за мовчазної згоди тих хто "немайданутий" і чия хата скраю і руйнується країна, саме за їх мовчазної згоди і позицію невтручання і виросла ця гідра яку тепер дуже важко збороти. чому поляки живуть добре? бо вони з малечку знають що вони поляки. а ви забуваєте хто ви є, і за 30 срібляників готові продатись кому завгодно. живіть у своєму неіснуючому есесері і не заважайте народжуватись Українцям.
Відповісти
Боже мій, сестра військовослужбовця вже...це Гузя? Чи Данильчука? Я і не буду судити, нехай судять хлопці на сході, ок? Ви їх суду запросить, та матерів іхніх, всіх ваших попередніх яскравих дій по народжуванню Українців та загибелі тих, що не схильнули від призову до Нацгвардії. Меньше пафосу, сестре, більше скорботи за горем, що ви принесли в мирну країну...
Відповісти
сестра хлопця який з травня знаходиться в зоні АТО. і про настрої хлопців на сході знаю з перших вуст. з молитвою за цих хлопців встаю і лягаю, і глибоко співчуваю родинам загиблих і поранених. а вам бог суддя.
P.S. смачно пообідали?
Відповісти
То ми перейдемо до особистих образ, як справжні новонароджені патріоти-українці))? Ви це спитали вже у тих, "з молитвою за кого ви встаєте та лягаєте"?
Відповісти
поки що образи тільки в мою адресу
Відповісти
Ок, Бог мені суддя, Бог і вам суддя. Тільки пам'ятатимемо, що окрім Бога судити наші дії будуть на тому світі ті, що гинуть за ці дії, а на цьому - їхні матері. А ви будете пам'ятати про цих загиблих, тут спору немає. Пам'ятати героїв справжні українці можуть краще за всі інші народи. Святкуйте Бандерштат, сестре, ви ж знаєте настрої хлопців на сході з перших вуст, це те саме, що їм потрібно!
Відповісти
думаю вам вони будть вдячні за те що відсиділись в безпечному місці і називали їх "майданутими"
Відповісти
Майдануті - ті, якщо, на превеликий жаль, і вмирають за ідею, то все ж таки добровільно йдуть до своїх частин. Але набагато більше тих майданутих, що святкують в цей час загибелі інших, бо вони "народилися справжніми", і це треба відзначити в пресі та телебаченні. Я вже не перший раз кажу вам: ви хлопців-нацгвардійців, мобілізованих цих питайте більше про свої думки, про таких як я, і про таких як ви. І відповіді - відразу в ютуб.
Відповісти
і саме для того щоб не було більше ніколи війни і смертей потрібно займатись вихованням патріотизму і національної гордості. не штани роблять людину Чоловіком а честь і здатність на вчинок.
Відповісти
То вам і питання не потрібні, бо ви все знаєте. Справжні українці ніколи не помиляються, вони завжди готові відправити відстоювати "за ідею", "щоб не було війни і смертей" несправжніх та святкувати свою велич, честь і здатність на вчинок іншими! Бо послідовні!
Відповісти
то питання до вас: як потрібно було поступити? вибрати Яника на царство? чи одразу Путіна? чи запровадити в Україні, чи то пак по вашому в Малоросії рабовласницький лад? чи які ще є варіанти як догодити путіну?
Відповісти
Скакати більше було треба - не було б москалів!
Відповісти
я вас зрозуміла, ховайтесь далі, бо ще не дай бог скакати заставлять. дискусію завершую. У нас різні дороги, моя з Україною, а ви свою бачу вже давно обрали, але чи веде вона в глухий кут?
Відповісти
Тримайте серце - гарячим, очі - палаючими, поступ - твердою, голос - командним! Ще нас так багато, а вам так багато роботи з нами. Шукувати нас та "за ідею" - вперед! А вам - гарних та веселих свят!
Відповісти
Поляки - єдина нація, католики, а на Волині десь 80 відсотків моляться в церквах московського патріархату. І при цьому вважають себе українськими патріотами. І я не говорю про 80-річних, а молоді люди ходять до московських священників.
Відповісти
Немає слів. Про яку єдину Україну може йти мова - одні гинуть, інші хочуть свята.
Відповісти
Демарш Радчука є кроком в нову політичну силу. Як повідмляють джерела, Віктор Радчук намірився очолити обласний осередок "Удару". Чи потрібні Кличку такі ударники?
Відповісти
Чи буде зустрiч з волинськими героями iз ПС та Самооборони, якi проявили себе пiд час бойових дiй в зонi АТО? Може репортаж про них буде? Вiдео? Як дiзнатися про геройськi буднi славних нащадкiв Бандери на сходi?
Відповісти
Не кажіть людям, що робити і вам не скажуть куди піти. Перш ніж комусь описувати своє поняття патріотизму, прочитайте що це таке. Хочете жити в демократичній державі, вчіться поважати іншу точку зору, нехай вона вам і не подобається.
Відповісти
Останні новини
Депутат пішов із «Батьківщини» та на прощання «забракував» «Бандерштат»
22 липень, 2014, 11:46