У гуртожитках волинських вишів хочуть помістити переселенців зі Сходу

У гуртожитках волинських вишів хочуть помістити переселенців зі Сходу
Волинським вишам рекомендували підготувати місця в гуртожитках для можливих переселенців з Донецької та Луганської областей.

Про це йшлося на нараді у заступника голови облдержадміністрації Романа Карпюка у вівторок, 22 липня, - повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Карпюк зазначив, що в зв’язку з активною фазою антитерористичної операції в області збільшився наплив переселенців з двох східних областей України, тому необхідно підготувати місця для їхнього розміщення.

«Ми будемо приймати тільки жінок з дітьми. Чоловіки призовного віку, які прибувають на Волинь, мають воювати на Сході та обороняти свої домівки», - сказав заступник голови облдержадміністрації.

Заступник начальника управління ДСНС України в області Костянтин Романчук повідомив, що на Волині з початку проведення бойових дій розмістили 550 осіб. До того ж 21 липня приїхало ще 40.

Більшість з них жінки та діти. «Переселенців ми розміщуємо в приватному секторі, адже в Луцьку та Ковелі є найбільша проблема з розселенням. В гуртожитках навчальних закладів необхідно зарезервувати місця для можливого тимчасового розміщення», - повідомив рятувальник.

Начальник управління освіти і науки ОДА Валентина Загрева звернулася до представників вишів області найближчим часом подати дані про кількість вільних місць в гуртожитках та забронювати комплекти постільної білизни та матраци, щоб в майбутньому передати цю інформацію регіональному штабу з оперативного реагування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай розміщують переселенців по селах, а то всі рвуться в місто та щей права качають
Відповісти
і я такої думки. по селах море хаток-пусток, вперед селіть хоч цілими таборами, а то всім давай по містах селитися, а село всіх кормити має. в студентських гуртожитках і так завжди місць обмежено!!!!
Відповісти
От я здивований!!Є на вокзалі закинута військова частина де раніше були льотчики!!казарми пустують нікого немає. от туди тих переселенців і відправляти!
Відповісти
Засеруть ці занехаяні люди приміщення. Буде брудніше, ніж після циганів.
Відповісти
для студентів і гуртожитках не вистачає місць...
Відповісти
Останні новини
У гуртожитках волинських вишів хочуть помістити переселенців зі Сходу
22 липень, 2014, 15:44