Російські найманці в полоні. ВІДЕО

Російські найманці в полоні. ВІДЕО
Під час бою під Лисичанськом військовослужбовці Збройних Сил України взяли в полон п'ятеро бойовиків, яких фактично зрадило та кинуло на призволяще їхнє колишнє «керівництво».

Деморалізовані та розгублені вони повзли від залишеного блокпосту в бік лісосмуги. Двоє з них – громадяни Російської Федерації, - пише Громадське.TV з посиланням на Міноборони України.

«Я живу і працюю в Красному Лимані, різноробочий. В ополчення пішов добровольцем...» - таку риторику в один голос демонстрували всі, аж поки під час обшуку в одного з бандитів не виявили маленький блокнотик. На його декількох сторінках дрібним почерком була написана «легенда», якою керманичі сумновідомої терористичної організації «ЛНР» рекомендували прикриватися своїм «підопічним» у випадку взяття у полон. А ще в одного з терористів знайшли засоби для встановлення розтяжок, які він приховав в елементах одягу...», - йдеться в повідомленні.

До того ж затримані Павло Борисов та Олексій Куімов мали при собі російські докумети, які з стовідсотковою точністю ідентифікуали їхні особи.

Один із затриманих зізнався, що прибув до Ростова-на-Дону з Кабардино-Балкарії у пошуках роботи. Вже на вокзалі його перестріли й запропонували можливість гарно підробити «у господарів».

Таким чином охочий до швидких грошей опинився у таборі з підготовки терористів та диверсантів. Спочатку в якості гостя, а згодом, переговоривши з «досвідченими», розпочав проходити військову підготовку під наглядом інструктора.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бл..ська країна. Людей довели, до того щоб вижити, то треба на війну іти. Ідіоти з Кремля, щоб ви подавились. Якого ви х..я пхаєте носа на нашу землю!?
Відповісти