Волинські депутати хочуть розібратися із ухиленням «мажорів» від призову

Волинські депутати хочуть розібратися із ухиленням «мажорів» від призову
Депутата Волинської облради Микола Давидюк звернувся із запитом щодо створення спеціальної комісії з перевірки призову у військкоматах області до зони АТО.

Його запит підтримали під час сесії ради у вівторок, 22 липня, - повідомляють у прес-службі обласної організації ВО "Свобода".

Микола Давидюк розповів, що до нього звернулися матері та дружини військових, які проходять службу на Сході України у зоні АТО. Вони попросили депутата ініціювати утворення спеціальної тимчасової комісії з перевірки призову у військових комісаріатах області, оскільки у цих установах, мовляв, є корупціонери.

«Склалася ситуація, що деякі матері ходять і хваляться, що вони своїх дітей повідкупляли, а на Сході служать «лохи». Тому тут треба навести лад і справедливість, бо революційні ситуації виникають не від того, що погано живеться, а через відчуття несправедливості», - зауважив Давидюк.

Також свободівець оголосив ще один запит про включення в порядок денний наступної сесії питання про використання коштів, виділених обласною радою на забезпечення 51-ї окремої механізованої бригади та інших військових частин.

«Було б добре, щоб ми заслухали на що і як були використані виділені кошти і як відбуваються ці процеси з використання коштів», - пояснив він.

Цей запит Давидюка також підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, а то одні воюють, а інші жирують. Знаю одного, до нього прийшли з повісткою, жінка бреше, що він у Польщі постійно, а воно в той же день на балконі курило. Хай військкомати добре перевіряють. А то багатим і далі багатство, а бідних на війну.
Відповісти
На війну забирають сільських чоловіків і хлопчаків, серед яких немає навіть сина голови сільської ради. Всі синки поза "підозрою" до призову, як цезарівська Клеопатра. Робітничо-селянська армія, лише треба повернути гвинтівку системи Мосіна зразка 1891 року і обмотки зразка 18-го року. "Жнива" для війскових комісаріатів: кому війна, а кому мать родна. А ще подивіться в Мережі, які бики сьогодні стояли під обласною радою з вимогою надати їм мисливські угіддя. Полотно Рєпіна "Прієхалі".
Відповісти
Хай би ще поцікавились, скажімо, звідки у Володимир-Волинського воєнкома нова машина з салону і чому серед людей "упорно ходят слухи" про 500$ за те, щоб "відмазатись" від обов'язку захищати свою країну?
Відповісти
Так звідки авто? Де ПРАВИЙ СЕКТОР ????????
Відповісти
а чого вони маюить служити?правильно роблять.хай село нагле служить
Відповісти
Оля,не хвилюйся,для тебе прутнів вистачить.
Відповісти
Нема там корупцiонерiв, там такi саме патрiоти як Гузь, Вiтер, Пирожик та Данильчук! Справжнiй Патрiот-це не гарматне м'ясо, це велич, честь та совiсть держави. За ум вже мовчу...
Відповісти
Ти точно з "прівєтом"
Відповісти
Почнемо з того чи служив Микола Давидюк в армії? А якщо не служив, то чому?
Відповісти
Чому не служать Саганюка синочки? Чому всі бандюки Володимира не на Сході?
Відповісти
А хто буде контрабас опікувати? Га?
Відповісти
Всі "антифашисти" повинні в перших рядах ни Даунбассі каятися за заподіяне перед Україною!!! Вам не буде прощення!!!
Відповісти
это геноцид
Відповісти
Геноцидить донецкую пятую колонну.
Кто против независимой Украины - чемодан, вокзал, Россия - лагеря для беженцев их ждут в Сибири и на Дальнем Востоке.
Відповісти
Дорога для європейського патріота - чемодан, вокзал, європа.
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати хочуть розібратися із ухиленням «мажорів» від призову
22 липень, 2014, 19:58