Доказів причетності Росії до трагедії на Донбасі немає, - розвідка США

Доказів причетності Росії до трагедії на Донбасі немає, - розвідка США
Boeing-777 на Донбасі бойовики могли збити помилково. Крім того, достеменно невідомо, чи росіяни брали участь у запуску ракети, яка влучила у пасажирський літак.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на розвідку США.

За словами розвідників США, прямих доказів причетності Росії до авіакатастрофи немає. Вони припускають, що сепаратисти збили пасажирський літак ракетою SA-11 «земля-повітря».

Розвідники США наголошують, що Росія продовжує постачати бойовикам на Донбасі зброю, зокрема, ракети та танки. Але, зазначають вони, невідомо, чи росіяни брали участь у запуску ракети, яка влучила у пасажирський літак.

Розвідники також не можуть сказати, чи бойовиків, які запустили ракету, тренувала Росія.

У понеділок президент США Барак Обама заявив, що літак малайзійських авіаліній «був збитий з території, контрольованої сепаратистами».

Обама також наголосив, що Росія тренувала сепаратистів і «озброювала їх, постачаючи, зокрема, зенітну зброю».

Літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що летів рейсом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. СБУ розпочала кримінальне провадження за статтею «теракт».

Крім того, СБУ опублікувала перехоплені записи розмов, із яких випливає, що літак збили саме бойовики. СБУ також заявляє, що має й докази, що доставленими для цього з Росії зенітно-ракетними комплексами «Бук» керували російські військові фахівці.

На борту літака перебували 298 людей, зокрема, 15 членів екіпажу, всі вони загинули.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А так кричали, так кричали - русские, убийци, а тут петелька навколо поросятка затягується. І розумні люди попереджали - думай кому вигідно збити Боїнг, але замість аналізу-"Сало уронили"
Відповісти
на офіційні результати того розлідування, ніхто і не сумнівався, що відкрито парашу звинувачувати не будуть, а проте хто там насправді у вашому даунолугандоні дізнався побачив і почув весь світ, коли ваші діти-щенята раділи "как красіва сбілі самалет хунти, маладци данецкия", як баби плескали в долоні, ржали і кричали ура, як перемовлялись ваші "народні ополченці" про "збитую птичку", і на завершення, вперше за весь період з початку захоплення Криму, не нахабно самозадоволена, а розгублена харя путіна - із песні слов нє вікінєш, как гаварят у вас в параше.
Відповісти
Жаль, что и на Волыньпосте слабо с английским, как и у ВН, и приходится давать ссылку на первоисточник, которая к сожалению не остановит поток грязи от сторонников Путина: http://news.yahoo.com/us-russia-created-conditions-shoot-down-225452876--politics.html Ну а для умеющих читать, из того же интервью: "We do think President Putin and the Russian government bears responsibility for the support they provided to these separatists, the arms they provided to these separatists, the training they provided as well and the general unstable environment in eastern Ukraine," Rhodes said in an interview with CNN.
Відповісти
Шановні журналісти! А як же Ваше повідомлення від 17.07.2014 року о 22:45 "Літак збили з території Росії, дані супутників"( http://www.volynpost.com/news/36201-litak-zbyly-z-terytori-rosii--dani-suputnykiv). Не вийшло звинуватити Росію? Тепер шукаєте крайніх в інших місцях? Ваша "демократія та свобода слова" називається просто "БРЕХНЯ НА ЗАМОВЛЕННЯ СПОНСОРА"! Варто вибачитися перед Росією за поширений наклеп і опублікувати спростування!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вчимо англійську, ок, "обрехований"? http://news.yahoo.com/us-tracked-missile-that-brought-down-malaysian-airlines-flight-17-222751385.html
Відповісти
А що їм, бідненьким, залишається робити? Тільки викручуватися. Тенденція вказує на те, що і даних про запуск ракети з території, контрольованої Росією, теж не виявиться. Так що вибачатися все ж прийдеться
Відповісти
Якщо вавка в тебе в голові, то тенденція та, що треба пити зеленку. Вибачаюсь.
Відповісти
за що вибачатись?офіційно рашу в тому, що саме вона збила літак ніхто не звинувачував, а те що саме вона поставляє на схід України головорізів, забезпечує зброєю і дає вказівки -правда, всі це знають.
Відповісти
Останні новини
Доказів причетності Росії до трагедії на Донбасі немає, - розвідка США
23 липень, 2014, 09:58