Банаді готують крісло начальника одного з управлінь ОДА, - ЗМІ

Банаді готують крісло начальника одного з управлінь ОДА, - ЗМІ
У Києві на погодженні в профільному міністерстві перебуває подання на призначення начальником управління Волинської ОДА Володимира Банади.

Про це із посиланням на власні джерела повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Як стверджує співрозмовник видання, у столиці на погодженні в профільному міністерстві перебуває подання на призначення начальником управління капітального будівництва облдержадміністрації Володимира Банади.


Довідка: Володимир Банада народився 25 березня 1953 року в Луцьку. Навчався в Київському політехнічному інституті. Освіта вища. Закінчив повний курс у 1977 році за спеціальністю гідропневмоавтоматика та гідропривід, за фахом — інженер-механік. Після закінчення працював на Луцькому автозаводі інженером-конструктором, заступником начальника відділу, заступником головного механіка, головним механіком заводу.

У квітні 1990 року обраний депутатом Луцької міської ради. У листопаді 1990 року сесією міськради обраний заступником голови Луцького міськвиконкому, у жовтні 1991 року — першим заступником голови Луцького міськвиконкому.

У вересні 1994 року звільнений із займаної посади у зв’язку з закінченням терміну повноважень і призначений на посаду заступника начальника управління житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. 27 жовтня 2003 року звільнений за погодженням з Держкомітетом України з питань житлово-комунального господарства з посади заступника начальника управління житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації у зв’язку з ліквідацією посади. У березні 1998 року обраний депутатом Волинської обласної ради, у березні 2002 року повторно обраний депутатом Волинської обласної ради.

Член Народного Руху України. У 1999 році обраний головою Волинської крайової організації НРУ . 9 березня 2005 року сесією Волинської обласної ради обраний заступником голови Волинської обласної ради з присвоєнням 5-го рангу посадової особи місцевого самоврядування. По тому певний час був радником голови облради Анатолія Грицюка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОДА, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний абзац, ото кадрова політика.
Відповісти
Безголові і тупі і далі йдуть у владу, хвала і честь такій кадровій політиці!
Відповісти
Оце уже повний кабздец. За що гинуть люди? Невже наш народ нічого не навчить???
Відповісти
від одного прізвища тошнить Не скоро життя покращиться ой не скоро
Відповісти
а свободівці і ударівці, які призначені заступниками - типу розумні??? та вони нульові, резолюцію накласти не вміють..
Відповісти
Останні новини
Банаді готують крісло начальника одного з управлінь ОДА, - ЗМІ
23 липень, 2014, 11:03