Скандал у Раді: Герман кинула в ударівців свою сумку «Шанель». ФОТО

Скандал у Раді: Герман кинула в ударівців свою сумку «Шанель». ФОТО
Засідання українського парламенту після ранкової бійки свободівців, регіоналів і комуністів продовжилося скандалом серед жінок-депутатів.

Так, під час розгляду питання про забезпечення української армії необхідними ресурсами в рамках АТО, депутат фракції "УДАР" і представник президента в Раді щодо ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила з місця: "Мої колеги, журналісти розповіли мені, що сумка "Шанель" коштує в середньому 3000 євро, як і костюм цієї фірми. У мене виникає питання: скільки можна купити бронежилетів для армії, якщо продати амуніцію однієї дуже багатої дами, яка сидить з нами в залі, повністю обвішана речами від "Шанель"?

Всі депутати відразу ж зрозуміли, про кого конкретно йдеться, зважаючи на те, що екс-соратниця Віктора Януковича Ганна Герман багато років з'являється в парламенті в нарядах цього бренду.

Тож, Герман демонстративно дістала вміст своєї шкіряної сумки "Шанель" і вальяжно підійшла до сектору фракції "УДАР", кинувши сумку на місце депутата Павла Розенка.

На це відреагувала знову Геращенко. Депутат вийшла на трибуну, повідомивши: «Сумку Герман ми виставимо на аукціон!»

За її словами, гроші, які виручать, відправлять на лікування одного з постраждалих військових у рамках проведення АТО.
Потім сумку виставили в гостьовій ложі прямо в сесійній залі на огляд депутатів і журналістів. Поки що немає охочих придбати сумку, яку носила Герман.

Пізніше Геращенко спеціально вклала в сумку фотографії розбитих кісток ніг з кривавими ранами і розірваними зв'язками одного з військових, який потребує термінової операції.

А на своїй сторінці Facebook Геращенко написала, назвавши жест Герман "фарисейством". При цьому, за її інформацією, сумка регіоналки коштує стільки, що "можна було купити мінімум сім штук бронежилетів найвищого ступеню захисту".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так їй і треба
Відповісти
Жаба задавила, що в неї є. До чого ми котимось, вертається 17-й рік.
Відповісти
Ти як був плебеєм,так і залишишся ним.Все міряєш своїми "жабами".
Відповісти
А у меня такая же сумочка, только коралловая. Только вот что-то мне подсказывает, что у неё явно оригинал, а не как у меня. Я себе на свои честно заработанные оригинал позволить не могу, а она на украденные у меня честно заработанные может себе позволить оригинал. Какая интересная ситуация получается!))
Відповісти
Ой, на Старому ринку таких сумо "валом"!!! Від білого до чорного кольору! Бери яку душа бажає! І теж "шанель"! а на фото вони всі одинакові різниці не має! І сумка з минулої колекції))))
Відповісти
Герман лікувати треба.
Відповісти
дури ви, обе волиняко-лучанки..при чем тут ваши блондинистие мислишки..речь ведь о том, что єта гнида ни копейки не дала и не даст..УКРАИНА -- єто ее робочее место, а не РОДИНА...
Відповісти
Дурак как-то Киеву писать не годиться....А если серьезно, то отличать надо сарказм і іронію от серьезних постов.......
Відповісти
на місті бренду Шанель я би не продавала свої товари страшним на зовнішність жінкам- це антиреклама, хто після герман таку сумку купить? я би і даром не взяла...
Відповісти
Останні новини
Скандал у Раді: Герман кинула в ударівців свою сумку «Шанель». ФОТО
23 липень, 2014, 15:12