Народний депутат з Волині хоче повернути Україні ядерний статус

Народний депутат з Волині хоче повернути Україні ядерний статус
Сьогодні у парламенті зареєстрували проект постанови про заяву Верховної Ради України щодо відновлення Україною статусу ядерної держави.

Документ зареєстрували народні депутати від "Свободи" Олексій Фурман, Маркіян Лопачак, Олексій Кайда, Руслан Марцінків, Анатолій Вітів, Олег Осуховський та Ігор Сабій. Сам текст проекту на офіційному сайті Верховної Ради поки відсутній, - повідомляє ТСН.

Нагадаємо, від ядерної зброї Україна відмовилася після розпаду СРСР - фундаментальні принципи без'ядерності ("не приймати, не виробляти і не набувати ядерної зброї") було закладено в Декларації про державний суверенітет України, яка була прийнята Верховною Радою УРСР 16 липня 1990 року.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступним законопроектом повинно бути створення космічного флоту
Відповісти
неодмінно давно пора створити флот, бо марсіани ще де зможуть забирити своїх: Царьова, Шуфронутого, Льоню Космоса і других обдовбаних, а нам вони тут потрібні для людського суду))))))))
Відповісти
Банда клоунів
Відповісти
Апо вашому гаранти безпеки нас захищають чомусь росії ніхто не може пригрозити бо........(
Відповісти
і чим нам тут повернення ядерного статусу допоможе? В нас по суті єдиний міжнародний союзник - Штати, уся міжнародна політика яких спрямована проти країн зі зброєю масового знищення.

Треба усю ту сволоту, що знищила нашу армію притягнути до відповідальності і стягнути матеріальну шкоду.

Ми країна з найбільшою армією у Європі, скидаємось всім народом на БРОНЕЖИЛЕТИ!!! як взагалі можна було до такого докотитись
Відповісти
Витив, почитай для начала учебник по физике за 10-й класс, раздел ядерная физика, хотя вряд ли ты что-то там поймёшь, не для твоих мозгов! Придурки, вы хотя бы представляете что такое содать ядерный реактор и сколько это стоит денег? Всю Украину продадите и то не хватит! Да и кто вам разрешит этим заняться, сразу америкосы поднимут вой на всю планету! До конца нужно было держаться за те ракетные дивизии что были на территории Украины, в том и числе и Луцкую дивизию! Пустили всё по ветру, а теперь плачете!
Відповісти
запустити ядерний реактор (а не ядерну боєголовку. до речі для автора зверху - це різні речі) коштує 8-10 млрд
Відповісти
Ціна питання - до 8 річних бюджетів держави, а в часі - при наявності фінансування робіт - 8-10 років. Вітів за такий час вже буде на бороду плювати. Сумно, що такі люди сидять у ВР, "пишуть" закони і вчать нас сірих, як жити.
Відповісти
які 8 бюджетів??? ТИ видно з високого дуба впав))
Відповісти
ідея норм, для відновлення ядерної зброї грошей не так і багато потрібно, адже всі установки і т.п. лишилось нема боєголовок, це буде реальний пінок путлєру під зад
Відповісти
який пінок? усі наші ядерні розробки часів 80тих, а то і 70тих років. Кого ви хочете налякати? По Ростову жахнути, шоб разом і весь наш Схід накрило? ну не смішіть людей.
Уся ядерна воєнна сфера і разом з нею ППО вже настільки кроків попереду, що нам і тягатись нема чим. Ви подивіться на Ізраїль, в них прямо в країні купа ідіотів пропбує бомбити їх же территорію і Ізраїльське ППО повністю закриває повітря.
Відповісти
наскільки я памятаю, бомбардувальники (унікальні на той час), які були здатні нести ядерні боєголовки на металолом пустив ше Кучма.
Відповісти
Не вижу смысла дальше спорить с ла-ла-ла и епиком! Какие установки, вы о чём, всё давно порезано и сдано в металлолом!Я представляю как смеются старые ракетчики, читая этот бред!Специально для свободовцев информация! В Червонограде и Бродах стояли ракетные полки с новейшими по тем временам комплексами "Пионер", походите по лесам, вы даже плит бетонных там не найдёте, может только остатки казарм!
Відповісти
то ж і кажу в Червонограді працював ото і знаю що це все можна запросто відновити
Відповісти
Не смеши людей!!!
Відповісти
Перестаньте здавати державну таємницю, ну вам сказали, що легко відновити, значить вони щось знають, я думаю що саме ядерна п"ятірка зможе допомогти Україні відновити ядерну зброю,спочатку проведуть консультації, як краще виконувати Будапештські домовленості, а після цього- головне. створення "Бейбі" для незалежної, демократичної, соціальної, правової держави Україна.
Відповісти
Як би у нас була ядерна зброя ті суки москалі нелізли. А ми товариство на-й кому всралися це сказав весь світ. У кого правда той іде на-й. А, в кого сила той маладєц. Та цих нацтків тра вжопу цьомати хто ще натаке наважиться! До речі товаріші ідіоти ракето носвї у нас є!!! А СС 18 (Р 36М) розроблена на початку 70-х і поцей час найкращий ракетоносій.
Відповісти