У Ковелі подешевшають ліки, якщо дадуть приміщення для аптеки

У Ковелі подешевшають ліки, якщо дадуть приміщення для аптеки
У Ковелі обіцяють можливість зниження цін на ліки за умови вирішення питання з приміщенням для аптеки.

Про це повідомляє видання «Про Ковель».

Подешевшення ліків, котрі реалізовуються через аптеки «Волиньфарпостач» можливе за умови позитивного вирішення одного питання. Про це розповів Михайло Півнюк, директор підприємства.

Стосується питання приміщень комунальної власності міста, які фармацевтична компанія орендує вже близько 10 років. Мова йде про частину нежитлових приміщень центральної аптеки №12: на першому поверсі (орієнтовна її площа 50 квадратних метрів) та підвальне приміщення (орієнтовна площа 170 квадратних метрів), які знаходяться в будинку №57, що по вулиці Незалежності, та підсобне приміщення з гаражем, що по вулиці Ветеранів, 22а. Його орієнтовна площа 124,9 квадратних метра, - зазначається у повідомленні.

Михайло Півнюк каже, що підприємство намагалося мати від цих споруд хоча б якийсь зиск, навіть здавало їх в оренду, але прибутку так і не отримувало. Постійне фінансове навантаження на компанію так чи інакше відбивалося на ціні на ліки, які реалізовувалися в аптеках. Тому було погоджено з депутатами Ковельської міськради, мером Олегом Кіндером обміняти вищеперераховані вільні приміщення, які перебувають на балансі ДВТП «Волиньфарпостач», на одне площею 76,1 квадратних метрів, що розташоване на вулиці Відродження, 4, і яке теж перебуває в комунальній власності міста.

Ще на початку березня цього року Кіндер звернувся з клопотанням до обласної ради з проханням погодити цей обмін. Туди ж направив свого листа з аналогічною проханням й директор «Волиньфарпостач». Останній запевнив депутатів, що після позитивного вирішення цього питання, ліки у Ковелі суттєво подешевшають, - повідомляє видання.

Наразі обидві сторони чекають на рішення одинадцятої сесії Волинської облради, яка вчора провела перше пленарне засідання. Проте питання «Про надання згоди на прийняття та передачу приміщень» не було розглянуте. Депутати його обговорять у ході другого пленарного засідання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі подешевшають ліки, якщо дадуть приміщення для аптеки
25 квітень, 2012, 12:20