В Україні хочуть встановити пам'ятник Новодворській

В Україні хочуть встановити пам'ятник Новодворській
В Одесі планують встановити пам'ятник російському політичному і громадському діячеві Валерії Новодворській, яка нещодавно померла.

З такою пропозицією виступили адвокати Одеської області, повідомляє Думская.net.

Автор ідеї - адвокат Олег Спин - розповів, що зараз формується оргкомітет, який займатиметься збором коштів на створення монумента, вибере скульптора і архітектора та проведе переговори з міською владою.

"Особисто я вважаю, що пам'ятник повинен бути встановлений в центрі міста. Новодворська - це росіянка з українським серцем, людина, яка щиро підтримувала Україну в її прагненні до незалежності і демократії. З урахуванням того, що на батьківщині пам'ять Валерії Іллівни навряд чи в найближчі роки увічнять, цим повинна, я впевнений, зайнятися Україна. Одеса - прекрасний варіант!" - каже Олег Спин.

Починання адвокатів вже підтримала облорганізація однієї з парламентських партій, а одне підприємство висловило готовність перерахувати на пам'ятник 50 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БРАВО ОДЕСА
Відповісти
поставити в Луцьку біля ЗАГСу.
Відповісти
А ще кому?? Ага давайте млять понаставляєм памятників у кожному місті і Бандері і Новодворській і Ляшку ще і ще комусь а шо, нам же нема чим зараз зайнятись і куди кошти витрачати!
Відповісти
Дебилізм як на мене
Відповісти