Сина Турчинова призвали в армію

Сина Турчинова призвали в армію
Єдиний син спікера Верховної Ради Олександра Турчинова Кирило отримав повістку, але хлопець ще не вирішив чи хоче він воювати

Про те, що 21-річному Кирилу прийшла повістка з військового комісаріату розповіла мама Кирила Ганна Турчинова виданню Вести.

За словами жінки, Кирило поки залишається вдома, хоча у військкоматі вже побував.

"Він там був, відповів на всі питання, які їх цікавили", - підкреслила Ганна Турчинова.

Як запевняє жінка, якщо син вирішить вирушити служити, то його бажанню ніхто супротиву чинити не буде.

"Якщо треба, значить - треба. Йде захоплення української території, і тут не вибирають. Це ж Батьківщина - її хтось повинен захищати", - переконана Турчинова.

До слова Олександр Турчинов підписав третій Закон «Про часткову мобілізацію». Згідно з документом, військкомати чекають офіцерів, сержантів запасу і рядових, які мають досвід армійської служби і володіють необхідними в зоні АТО спеціальностями, а також добровольців без досвіду.

Його син Кирило раніше не проходив військової служби.
Після закінчення школи вступив на юридичний факультет Київського національного економічного університету, звідки на четвертому курсі перевівся в Академію праці, соціальних відносин і туризму.

"Кирило нещодавно закінчив магістратуру, захистив диплом і тепер його можуть призвати", - пояснила Ганна Турчинова.

До речі, Турчинов-молодший, як і його батьки, протестант. Пастор церкви «Слово життя», яку відвідують Турчинови, каже, що баптист Кирило має можливість проходити альтернативну службу.

«Наше вчення не забороняє брати зброю в руки. Але будь-який парафіянин може звернутися до мене і взяти довідку про те, що він - дійсний член церкви. Це дає йому право допомагати престарілим, у воєнний час доглядати за пораненими і так далі. Але у мене ніхто таку довідку не просив », - говорить пастор Володимир Кунець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як захоче .а в інших питали чи вони хочуть воювати
Відповісти
цирк на дроті
Відповісти
він невирішив ну нічього собі
Відповісти
А моїх знайомих ніхто не питає, чи вони хочуть чи ні...
Що це таке взагалі, та вас там депутатів по всій Україні як собак не різаних(вибачте) - а хоч чиясь дитина на Сході захищає Батьківщину!!!!Якщо громадський обов'язок то для всіх. Можливо хоч би ставленя для забезпечення армії змінилось. Побійтесь Бога!!! Ви ж тільки руки намиваєте на ситуації...
Відповісти
що за херня виришив він чи ні прийшла повістка значить пішов служити а ні 5 років тюрми
Відповісти
мене два місяця тому викликали в воєнкомат і ніхто не питав хочу чі ні.загребли в той же день,кинули в автобус і на схід під краматорськ.без ніякої підготовки,без харчів
Відповісти
жили,як собаки на блокпості під краматорськом,скотське відношення командирів,ніяких бронежилетів.дали автомата та два ріжка.на четвертий день з мінометів нас обстріляли
Відповісти
на блокпості нас було семеро,під мінами загинуло п'ятеро,мене і ще одного хлопця з тернополя сильно контузило.по новинах ні слова.викликали підмогу,ніхто не дав.тілько обматюкали.
Відповісти
а может ты брешешь-или бот?ссылочку вашу можно на соц сеть?
Відповісти
у всіх дипутатів районни,х обласних і верховній раді у яких є хлопці треба призвати до арміі та направити в АТО то може тоді почнуть забеспечувати всім необхідним підняти зарплати до 1000$ рядовому составу а саміх дипутатів треба скоротити нахрена їх стільки там у верховній раді дати їм мінімальну зарплату зняти їм всі льготи і хай працюють
Відповісти
нехай працівники воєнкоматі пройдуться вночі по елітних нічних клубах Києва і повиписують повістки всім присутнім "синочкам", тоді і гроші на армію знайдуться і воювати буде кому і бронежилети всі будуть мати, а то вони ще думають - хоче їх син служити чи ні, прийшла повістка - в автобус і допобачення, так як це роблять з простими смертними
Відповісти
це лише один із дармоїдів.... для піару дали повістку, а де решта ????

Відповісти
А це істине лице "демократичної влади".Невже люди сліпі???
Відповісти
Сліпі, сліпі і дурні. Хлопців з села як мітлою вимітають. Нагадує царські рекрутьські набори.Маючи в руках зброю, невже нікому не прийшло в голову , як її правильно застосувати?
Нехай ті ,кому потрібна влада ,і воюють в перших рядах. А ми їм будемо доставляти допомогу і панахиди заказувати при потребі.
Відповісти
В айдар его! Сегодня же!
Відповісти