Депутат нагадав про «совкове» минуле Романюка

Депутат нагадав про «совкове» минуле Романюка
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов вважає, що міським головою Луцька не варто було обирати Миколу Романюка, бо він був одним з очільників комсомолу.

Про це він розповів під час дискусії а тему «Як люди змінять країну», що відбулася у Луцьку в четвер, 24 липня.

Осіпов нагадав, що Романюк був на посаді першого секретаря Луцького міськкому комсомолу (1984—88 роки), першого секретаря Волинського обкому ЛКСМ України (1988—91 роки.).

Він вважає, що саме ці органи свого часу «виносили вироки дисидентам».

Депутат вважає, що у розвинених країнах така людина «просто не пройшла б люстрацію» на посаду міського голови. Проте Андрій Осіпов визнав, що Романюк наразі має найбільший рейтинг на Волині, та назвав себе «конкурентом» мера.

«Я хочу, щоб конкурентів у нього було побільше»,- додав Осіпов.

Він вважає, що до влади повинні приходити політики «нової якості», зокрема представники партії «Сила людей», обговоренню програми якої і був частково присвячений круглий стіл.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Осіпов просто біситься від заздрості,що Романюк старається щось робити для лучан.А сам за своє життя ще цвяха не забив.Тільки те й робить,що дурить лучан.
Відповісти
От що в нас за совдепія сидить?Мер має цвяхи забивати,в каналізації порпатись,депутат має дороги будувати,грошима допомагати...Для цього є столяри,сантехніки,благодійники.А мером повинен бути,перш за все організатор,керівник
Відповісти
Що означає "старається щось робити для лучан"? Працювати для лучан є його прямим службовим обов'язком!
Відповісти
Сижу ржу (іншим словом емоції не назвеш). Буду щиро рада якщо Осіпов почне вести на волинському телебаченні "Розсміши громаду". Із задоволенням буду дивитися.
Відповісти
це так треба себе піарити Осіпову,та як він може себе ставити конкурентом Романюка, це слон і моська
Відповісти
Осіпов хоче в мери, але не знає, з якого боку себе показати.
Відповісти
трогайте миколу!ну і що горгут тоже камсамолець,катерина ващук тоже...зато люди значущі..лизати є кому вот і лижіть..гунчикі там рядом
Відповісти
як так себе любити та піарити =)))НА СХІД ШОРУЙ КОНКУРЕНТЕ)))
Відповісти
Ще раніше говорили, що комсомольці працюють як діти, а п'ють і тра..ються як дорослі :)
Відповісти
Ще раніше говорили, що комсомольці працюють як діти, а п'ють і тра..ються як дорослі :)
Відповісти
Романюк то комсомолець, але набагато страшніше бути тупаком, як Осіпов
Відповісти
той шо, що комсомолець! всі ми з в СРСР народилися! людина умілий керівник, економіст - розхлібався з шибиними боргами, ще й місто вдається розвивати й облагорожувати.
Відповісти
а ну ка....що в місті розвинулось і облагородилось завдяки меру? Поподробнєє будьте ласкаві ))
Відповісти
Юрист Осіпов аж з штанцят вискакує щоб хоч якось "вкусити" міського голову. З опозиції завжди легше вести політичне життя, всіх критикувати, не мати відповідальності за свої слова. Хай той мер буде комсомольцем, або пластуном, а може й членом секти преподобного муна, але сьогодні для міста М.Романюк дає реальний результат. Він робить свою роботу, робить якісно. Залиште його в спокої. А щодо минулого, Андрію Олексійовичу, то варто припустити, що в майбутньому про ваше членство в "Батькіщині" теж говоритимуть в тих тонах, як ви згадуєте ЛКСМ.
Відповісти
О, ні!!! Осіпов не конкурент Романюку!!! Насмішив обранець громади...
Відповісти
Видно, що наближаються вибори. А депутат не може похвалитися своїми досягненнями, то шукає недлоліки у когось
Відповісти
Вільям Шекспір попереджував молодих: «Стежте за своєю мовою, від неї залежить ваше майбутнє». А ще загальновідомо, що адвокат повинен бути стриманим і коректним, тактовним, не принижувати честь і гідність інших осіб. Це – «паспорт» адвоката. Самозакоханому нарцису Осіпову це все далеке, як туманність Андромеди. Тому він і в свої за тридцять «безпаспортний». І не тільки. Осіпов ущербний, він завжди зазнає поразки. В таких самозакоханців погано складається кар’єра, сімейні стосунки… Як навчити Осіпова культури спілкування, поведінки? Що трапилось в його житті і наклало такий тяжкий відбиток на характер?! Як зірвати з його обличчя єхидну посмішку, печать злоби і ненависті до людей? Людина котиться в моральну прірву. Люди, допоможіть цьому молодому чоловіку, Бог вам віддячить. А щодо голови міста, то часу, в якому живуть, не вибирають. В усякому разі, він стоїть в будь-якому відношенні на п’ять голів вище цього юридичного хамопана.
Відповісти
Осіпов так зумів себе поставити, що в раді навіть цікаві речі, які він пропонує на голосування, не голосуються. Принципово. Ніхто руки не хоче подати. Людину не сприймають серйозно. Депутат працює проти себе, сам себе шмагає батогом, як унтер-офіцерська вдова в російського класика.
Відповісти
Якби Осіпова сьогодні посадити в крісло мера, то він би засрався по вуха, і треба було б лайно з-під нього лопатою відкидати. А він ще здіймає хвилю, хоче цим лайном захлинутись. Клоун, однак.
Відповісти
На Осіпова поганий вплив здійснює шакал Бондарук. Він залежить від цього шакала матеріально, тому що на своїй примітивній "адвокатурі" заробити нічого не може. А дружині треба принести гроші, і ще дещо зробити... Взагалі, такі сердиті шакали рано стають імпотентами.
Відповісти
Видкрию страшний секрет навіть свободівець Вега 13 років був ярим комсомольцем включно до 1985року
Відповісти
можливо осіпов не конкурент романюку, але що романюк кришує великий бізнес, наживається і розвалює комунальні підприємства - це точно!!!! Хочу вірити, що лучани не забудуть про це до слідуючих виборів і дадуть належну оцінку романюку.
Відповісти
романюк вже давно працює на себе любімого і на волинського олігарха, гроші відробляє...тюрма за ним плаче...місто не розвивається, його додеребанюють. І винний - мер.
Відповісти
Осіпов був би хорошим мером!
Відповісти
Осіпов дуже розумний чудак і закони знає відмінно, тому йому весь час є з чим і до кого приколупатися. Хай працюють законно, тоді їх ніхто не чіпатиме
Відповісти
ОСІПОВ ЩОБ ТИ ВСРАВСЯ І ВОДИ НЕ БУЛО!
Відповісти
Осипова знаю особисто. Розумний депутат та юрист.
Чому ви називаєте його самозакоханим нарцисом ?
Адже це не відповідає дійсності.
Відповісти
Останні новини
Депутат нагадав про «совкове» минуле Романюка
24 липень, 2014, 15:42