Будні революціонерів: «Правий сектор» Волині піймав п’яних «шпигунів». ФОТО. ВІДЕО

Будні революціонерів: «Правий сектор» Волині піймав п’яних «шпигунів». ФОТО. ВІДЕО
Активісти «Автомайдану України» та «Правого сектору» зайшли двох п’яних чоловіків, які спеціально «пасли» активістів.

Інцидент відбувся у Луцьку в четвер, 25 липня.

Командир одного з добровольчих українських корпусу «Правого сектору» Матвій (прізвище активіст вирішив не вказувати) відзначив, що 25 липня у Луцьк приїжджав головний командир добровольчого корпусу Андрій Стемпіцький.

Його вирішили пригостити обідом у пивному клубі «Майдан». В той час, як активісти сиділи у клубі, біля них за сусіднім столиком розмістилися двоє чоловіків, що вживали алкоголь.

«Ми обідали в кафе «Майдан». Біля нас сиділи люди звичайні люди, котрі випивали. Коли ми вирушили з «Майдану» повести головного командира за місто, щоб він виїхав (бо він не знає дороги) вони слідкували за нами. Коли ми зупинилися, вони стали 100 метрів вперед і чекали», - розповів активіст.

Після цього, за словами Матвія, активісти вирішили розібратися із «підозрілою» машиною, адже знали, що водій точно нетверезий, бо бачили, скільки він випив у «Майдані».

«Ну і ми вже давай слідкувати за цією машиною. Вона розвернулась, ми слідкували за нею до певного періоду, і вони стали. Ми запитали: «Чому ви за нами їздите?». Вони почали казати, що «ми за вами не їздим, ми - водичку купити», - -розповідає Матвій.

Активісти викликали на місце працівників ДАІ, бо знали, що водій нетверезий. Матвій розповідає, що у клубі «слідкувальники» замовили «півлітра горілки та два бокала пива на двох» і більшу частину алкоголю випили.

«ДАІ приїхало, почали документи питати його(водія, - ред.), він зразу не представлявся нікому, навіть ДАІ. Тоді ми вже приїхали сюди, зараз його повезли в наркодиспансер (на експертизу, - ред.) Вона показала 1,04 проміле. Це алкогольне сп’яніння», - відзначає Матвій.

Також стверджує, що номерний знак на машині (а це були «Жигулі десятка» (ВАЗ-2110) приписаний до іншого автомобіля - Ford Sierra.


Тому після експертизи в наркодиспасері водія привезли у Луцький міськівідділ ДАІ, щоб скласти протокол. Під будівлею зібралися близько 20 активістів «Правого сектору» та «Автомайдану України».

Двох із них запросили в приміщення для дачі показів. Також у приміщення зайшов начальник луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. Іншим активістам та журналістам заходити заборонили.

Після складання протоколу Ігор Муковох розповів, що водія затримали. «На нього складений потокол за керування в стані алкогольного сп’яніння», - додав Муковоз.

Справу про адміністративне правопорушення будуть розглядати у Луцькому міськрайонному суді 8 вересня, - додав він.

Муковоз пояснив, що посвідчення водія «десятки» вилучили та долучили до матеріалів справи.


Щодо його причетності до правоохоронних органів Муковоз відзначив, що «на даний час такою інформацією не володіє».

Однак активісти «Правлого сектору» припускають, що за ними слідкували правоохоронці, яких цікавило перебування головного командира добровольчого корпусу «Правого сектору» у Луцьку.
У міськвідділ зайшов Ігор Муковоз
У міськвідділ зайшов Ігор Муковоз
Всередині складали протокол та брали покази
Всередині складали протокол та брали покази

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гомосековська шизофренія...
Відповісти
Суттєвий аргумент. Вже кращеб і неписав чи що!?
Відповісти
Поки ведуть себе чемно не буду
Відповісти
Не ображайте мені ПС не зліть мене а то оприлюдню прізвища цих горе-шпигунів(не блефую)
Відповісти
выходная
Відповісти
В пивний клуб майдан...розжирв Правий сектор волинськиц... Де павлик дівся? Шось ні слуху ні духу....сккчив за його витрибеньками.
Відповісти
А майдани це круто? Столовка столовкою.
Відповісти
ох ну да.....ета ж не "Опера"
Відповісти
А що як це секторчани то вони вже неїдять?! Чи їм нада було бутербродами давитись на зупинці шось я Вас нерозумію. Це ж не нічний клуб чи що. І на віть не якийсь там заклад для мажорів. Звичайний контингент і ціни помірні хто незнає. Вже такий відвертий ТРОЛІНГ!!!
Відповісти
Іменем майдана наказую всіх розстріляти!!!!
Відповісти
Правий ви засралися. Вам всюду мерещиться що за вами слідкують. Авторитету ноль. Сидять в майдані відпочивають. Ублюдки.
Відповісти
Альо Валера. Читай уважно факти некрути. Троляка.
Відповісти
Я так розумію ублюдки за сусіднім столиком сиділи..... а Ви їм рідня напевно .... ))))
Відповісти
цих ублюдків давно пора в центрі міста повісити, а гузя вверх головою! Слава народовладдю!
Відповісти
О це ти придумав. Захисників народу націоналістів які воюють на сході і гинуть якщо ви слідкуєте за новинами які гинули на майдані а ви їх ше вішати будете. ТИ що мент?! Чи "ШПИГУН"
Відповісти
Обалдіти раніше націоналісти закликали до таких акцій над ворогами країни тепер ворги країни які засіли в державних установах та різноманітних схемах відкатів закликають це робити з націоналістами щей в дома. Перестаньте перекрашуватись сволочі на Вас всіх фарби невистачить крупціонери-кегібісти.
Відповісти
Непогані "Будні революціонерів". "вирішили пригостити обідом у пивному клубі «Майдан». " Наша служба и опасна и трудна. Учасників бойових дій присвоїти позачергово.
Відповісти
обідають до ночі в генделику і володіють базою даі а прості хлопці воюють на сході та воду с калюжі пьють.позор
Відповісти
той командир групи по знищенню іжі морду показати боітся.скількі там проміле або ковбаси.дон кіхот новоявлений
Відповісти
Наші служби мабуть самі собі придумують роботу, а від нудьги щей пийнули.нічого-начальство по голові не погладить
Відповісти
ООО право секс і бухають - вже шпіони мерещаться
Відповісти
Правий сектор в Майдані. Як це символічно...
Відповісти
Служба прокололасась стид позор. А тролів своїх на привязі тримайте хай негавкають а то ще ці стануть явними. Бо як відомо усе таємне рано чи пізно стане явним. А при вашій то роботі то подібно смерті. Тамєний підрозділ - сміх тай годі.
Незабудьте усім працівникам служби сказати хай зайдуть напишуть по негативному коменті - щоб люди точно повірили.
Відповісти
а наші служаки тільки і вміють пити горіляку і робити з патріотів бандитів(вибачте кого це не стосується)
Відповісти
"Шпигуни" вже зовсім охіріли. І хватка вже не та ... то не бабло з бізнесменів збивати тут - ТУТ работать батинька нада работать....
Відповісти
дійсно а де Павлик????
Відповісти
Павло захищає східні терени нашої неньки України,вже мІсяць на передовій краще нехай повертається скоріше бо бандити у пагонах бояться тільки його
Відповісти
Ну випили хлопці з СБУ-шної наружкі пляшку горілки, то що їх за це карати, чи шо, молодці. А де ж їхні справи проти сепаратистів чи окупантів, що виступають проти територіальної цілісності України чи державного устрою згідно основних завдань, як вони тільки пити вміють. Так тримати. СЛАВА УКРАЇНІ
Відповісти
Молодці хлопці з сектору. Так тим гадам! Бо служба вже під ногами землі нечує.
Відповісти
кому ви нада шоб за вами слідили
Відповісти
Коля,сиди хоч слідкуй за новинами,герой дивану
Відповісти
Та новини уважно дивись. В кого ж ти вдався ...... Спробуй голосніше зробити .... https://www.youtube.com/watch?v=Wc-nCLdcCa0
Відповісти
Колян недуркуй. Башкаленку наваляли ментовку взяли кучу добрих справ зробили,(і некажіть що нічого незробили бо якщо небігають по місту з сурмою і нерозповідають то незначить шо незробили - всьому свій час) пару нелегальних бізнесів напевно закрили, регіоналів полякали комуняків розігнали. Я взагалі мовчу що колишній комуняка (ну ви розумієте колишніх небуває)з перестраху самий перший вивісив червоно чорний прапор на місцевій установі. А так не нікому.
Відповісти
Специ займаються справою нвідміну від наших http://crime.in.ua/statti/20140603/predateli-v-alfe
Відповісти
Активісти на валили в штани
Відповісти
Схоже що вони валили в штани поки дивились і нчого неробили. А тут свідомо розсекрктили спеціальний підрозділ. Так що друже тролю думай головою! Рівень троленгу менше одиниці.
Відповісти
ПС і активістів всіх до суду
Відповісти
ПС і активісти - яка між ними різниця про що ти говориш?!
Відповісти
Пропоную до суду ПС, за те що не дали добрим хлопцям зловити на живця шпіонів (а може в них тактика була така. а хлопці з ПС не правильно зрозуміли), корочє всіх треба покарати, а в слідуючий раз хлопці з служби обовьязково можливо затримають шпіонів, а сьогодня не їхній день
Відповісти
Ти хоть сам зрозумів що ти написав?!
Відповісти
Останні новини
Будні революціонерів: «Правий сектор» Волині піймав п’яних «шпигунів». ФОТО. ВІДЕО
25 липень, 2014, 01:18