«Іллічівець» - «Волинь»: напередодні матчу

«Іллічівець» - «Волинь»: напередодні матчу
Сезон у Луцьку відкривається доволі неочікувано – матч має статус виїзного для «хрестоносців» і домашнього для азовців. Що зробиш – такі реаліїї сьогодення українського футболу. Прем`єр-ліга тільки у понеділок увечері визначилася із перенесенням міста проведення перших двох поєдинків «Іллічівця». Їх команда Павлова проведе у Луцьку та Одесі.

Утім, футбол, за яким вже скучили у Луцьку, повертається у наше місто! - запевняють у ФК "Волинь".

Це буде і матч-відкриття із усіма належними цьому статусу атрибутами, і матч-протистояння головних тренерів «Волині» та «Іллічівця». Віталій Кварцяний та Микола Павлов товаришують чимало років і їхні тренерські концепції багато в чому схожі.

ІСТОРІЯ

Луцька та маріупольська команди впродовж своєї історії зустрічалися дуже часто. Наша «Волинь» і «Торпедо» грали з маріупольським «Авангардом», «Азовсталлю», «Азовцем», «Металургом», «Локомотивом», «Новатором» та «Іллічівцем 57 разів. Статистика протистоянь приблизно однакова - 24 перемоги «Волині», 23 вікторії у наших гостей, 10 нічиїх.

Стосунки в Прем`єр-лізі також майже рівні: зіграно шістнадцять матчів (+5 =5 -6; у голах − 18:20). У минулому чемпіонаті команди виграли свої домашні матчі по 1:0.

ЛІТНІЙ ПРИЗОВ

«Іллічівець» провів своєрідну підготовчу компанію до нового сезону.

У зв’язку із воєнними діями на сході країни азовці перший збір провели у Києві, де двічі зіграли із «Оболонню-Бровар» (1:1, 3:2).

Згодом команда Миколи Павлова переїхала до Словенії. Там зіграла чотири спаринги – «Драговоляц» було переможено 3:1, а решта три гри «Іллічів» були мирові – 1:1. Причому маріупольці двічі зіграли так саме із «Волинню». Події у тих матчах розвивалися дзеркально протилежно – на початку матчу забивала одна команда, згодом рахунок зрівнювала інша.

Спаринг спарингом, а напруга офіційного матчу зовсім інша. Як і склади, які вийдуть завтра на поле «Авангарду». Суперники синхронно заявилися увечері четверга.

«Волинь» доволі істотно змінилася – у «хрестоносців» влітку з`явилося вісім новачків, з «Іллічівця» з команди пішли декілька ключових виконавців – Худжамов, Ордець, Бутко. Утім, рушійна сила атаки азовців – Чурко, Тотовицький, Кулач, Таргамадзе – на місці.

Склад команди посилили тільки два молодих новачки – центральний захисник Олександр Аксьонов з «Таврії» та Гринь з молодіжки «Шахтаря».

ОФІЦІОЗ

Іллічівці прибули до Луцька у п’ятницю. Чартер з командою приземлився у Рівному о 13.00

Суддівську бригаду на грі очолить киянин Сергій Скрипак.

Отже, 26 липня (субота), 17.00, Луцьк, стадіон «Авангард», «Іллічівець» - «Волинь. Телетрансляцію вестиме канал «Футбол», коментуватиму гру Микола Кравчук.

Квитки на матч вже продаються в касах стадіону із 14.00 25 липня. Запрошуємо вболівальників підтримати рідну команду у першому матчі нового сезону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Іллічівець» - «Волинь»: напередодні матчу
25 липень, 2014, 17:52