Каску з Майдану купили за 3,2 тисячі доларів

Каску з Майдану купили за 3,2 тисячі доларів
Власником історичної каски стала українська родина, яка живе у штаті Індіана в США.

Благодійники висловили бажання передати пам’ятну каску до Українського національного музею у Чикаго (УНМ), - пише УНН з посиланням на VIDIA.

Кошти, виручені з продажу каски, будуть направлені на допомогу українській армії, а саме на купівлю бронежилетів.

"Цей шолом рятував українців від Беркута і тіттушок взимку, а тепер рятуватиме життя українських чоловіків на Сході!", — зазначили організатори аукціону.

Переможці аукціону і раніше активно допомагали українській армії, окрім того, Антоніна Стародуб контактує з американським урядом і окремими політиками щодо надання допомоги Україні.

“Ми з чоловіком слідкуємо за подіями в Україні з листопада минулого року з особливою увагою. З історії ми знаємо, які великі люди рухали нашу країну до незалежності. Але ніколи не могли подумати, що матимемо змогу на власні очі спостерігати відродження нашої нації і об’єднання усіх, хто проживає на території України”, — розповіла Антоніна Стародуб.

“Передаючи каску до Українського музею у Чикаго, ми таким чином можемо зберегти безцінний національний скарб і ту історію, що стоїть за цією каскою, для усієї української нації, і для усього людства. Це велика честь для мене та мого чоловіка”, — зазначила вона.

Нагадаємо, першу розписану каску з Майдану на такому ж онлайн-аукціоні продали за 1000 доларів.

Як повідомлялося раніше, волонтери з діаспори США організовують благодійні онлайн-аукціони для збору коштів на допомогу українській армії, пораненим військовим чи акитивістам майдану, а також сім’ям загиблих на Майдані

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как вчера сообщалось, сын Александра Турчинова, 21-летний Кирилл получил повестку в военкомат в рамках всеобщей мобилизации, которая была объявлена на Украине. Его мать в четверг, 24 июля в военкомате говорила, что сын должен служить, пусть идет.

Отец Кирилла решил разобраться с этой ситуацией. Председатель Верховной Рады Александр Турчинов не стал церемониться с сотрудниками военкомата и отстранил их от работы. Сообщается, что были уволены два работника
Відповісти
Маразм " ватніка" не варто і коментувати.
Відповісти