Яценюк закликав «не розпускати» країну. ВІДЕО

Яценюк закликав «не розпускати» країну. ВІДЕО
Аресеній Яценюк закликав народних депутатів прийняти необхідні для країни закони, щоб "не розвалити" Україну.

Про це він написав у Фейсбуці.

Моя вимога як Прем'єр-міністра була наступна: розпустили коаліцію – добре, але ми не маємо права розпустити країну. Разом ішли, разом зміщали Януковича, разом взяли на себе відповідальність, коли країна була повністю розвалена. Давайте достойно дійдемо до кінця разом", - відзначив Яценюк.

Політик відзначає, що "часу на базікання у нас немає", тому пропонує депутатам знову зібратися на початку наступного тижня.

"Раз ми за країну, а не за рейтинги. Ставимо на голосування закони про запровадження нових видів податків на найбільш прибуткові галузі, про зміни до бюджету, про газотранспортну систему – і показуєте всій країні, що ви не просто за вибори, а що ви за країну. А то станеться так, що до 26 жовтня, коли начебто заплановані вибори, не буде кому вже йти на вибори", - написав Арсеній Яценюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Яценюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кроль поганий намутив делов а зара задню дає
Відповісти
Ти гониш! що конкретно він намутив?
Відповісти
Яйценюх геть втратив відчуття реальності - які нафіг додаткові податки можуть бути в країні, де найбільна кількість податків в Європі, найдорожчий бензин, мінімалка після сплати податків - навіть не 100 доларів, народ мало не жебракує, після стрибка долара додали 3% до з/п - і сиди, жуй. І то на тлі щотижневих заяв про то, як зашибісь виконали бюджет на 100 з хвостиком відсотків, і які мільйони надходять щодня. БТР йому, бідненькому нема чим заправити - а де ж мільйони, які збирають люди? Де мільярди, виділені урядом?
Ну і наостанок - істерія уряду на тему "відбудови Сходу". Стояли на площах з трикольоровою ганчіркою, волали "РАССИИИИЯЯЯЯ"??? Вперед, років зо 5 поживіть як хочете, на мінімалку, а активним "протестувальникам" і любителям Рашки, які організовували там референдуми, стояли на мітингах дати вибір - працювати "за жрать", відбудовуючи міста і латаючи дороги, або сидіти мінімум 5 років. Ну і ахметку би непогано було потрусити добре. Бо відбудовувати тим засранцям ЇХ міста, тримаючи впроголодь решту країни - злочин. Як і амністія за злочини типу захоплення заручнпиків, теракт, тероризм, фінансчування тероризму... То виходить так - терориста випустимо на волю і хай собі радіє, а хлопців з заходу країни - в землю. За теракти, як і їх фінансування кара має бути одна - до стінки (довічне - зайва трата коштів на утримання наволочі).
Відповісти
все правильно. Ми з миру по нитці, а переселенцям деяким, квартиру в місті, бо він міський житель. Назад на донбас, будувати житло.
Відповісти