Міліціонери показали, хто влаштував стрілянину на «Варшавці» у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Міліціонери показали, хто влаштував стрілянину на «Варшавці» у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Правоохоронці оприлюднили фото одного чоловіків, який брав участь у розбійному нападі на підприємця у Луцьку із застосуванням вогнепальної зброї.

Про перші результати розслідування стрілянини на Завокзальному ринку повідомили на сайті УМВС у Волинській області.

Близько 9-ї години ранку у чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про стрілянину на території Завокзального ринку. За викликом відразу вирушили слідчо-оперативні групи та керівництво обласного управління та міськвідділу міліції.

Правоохоронці встановили, що троє нападників намагалися вчинити розбійний напад на підприємця, аби заволодіти значною сумою грошей.

"Під час нападу небайдужі громадяни чинили опір нападникам, але один із них, застосував зброю невстановленого зразка, у результаті чого потерпілий і ще двоє осіб отримали поранення, – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк.

"Нині вони госпіталізовані, їм надають медичну допомогу. Зі слів лікарів, загрози їхньому життю немає. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України", - додав Никитюк.


Працівники міліції оперативно встановили особу одного зі зловмисників. Він – житель Одеської області 1989 року народження.

"Фото одного нападника ми представимо громадськості. Тож просимо всіх осіб, котрі знають цього чоловіка або його місце перебування, телефонувати у міліцію. Анонімність гарантуємо. Окрім того, буде визначена грошова нагорода тому, хто надасть допомогу у затриманні злочинців", – переконує Никитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жесть, вже бабло віджимають...
Відповісти
Не підприємець,а валютчик.А на рахунок немає загрози життю...Самі подумайте-прострелена печінка і кишківник,це пісець яка вавка.
Відповісти
може коли і тобі це прострелять,хіба це біда?
Відповісти
Може і прострелять..але таких як ти,ще до того я причавлю0щоб гівно вухами твоїми бризкало
Відповісти
робити не хоче "відкинулось" а їсти хоцца
Відповісти
Понаїхало "біженців". Треба ходити по вулиці і питати в кожно паспорт. Хто не місцевий - відбитки пальців, на облік, раз в тиждень на відмітку. Козли східні. Хай в рашку валять.
Відповісти
НЕ ТАК - ПРИЇЗЖАЮТЬ ТАК ЗВАНІ БІЖЕНЦІ - ЖІНКУ І ДІТЕЙ РОЗСЕЛИТИ А ТИХ БИЧКІВ З ПАСПОРТОМ І ВОЄННИКОМ В ВОЄНКОМАТ І ВІТЧИЗНІ СЛУЖИТИ І ПАРАЛЕЛЬНО В СБУ - ПИСОК ВІДБИТКИ І НА ОБЛІК- А ТО ВОНО В 25 РОЧКІВ НЕВІДОМО ЧИ ЗА СЕПАРІВ НЕ ВОЮВАЛО
Відповісти
Повірте, це жахливо ! Дуже добре, що небайдужі люди втрутились і фактично дали паспорт нападника міліції. Погано те, що нама навіть медпункту на ринку --"бідне" керівництво ЕКОНОМИТЬ !
Відповісти
Як звати валютника,напишіть,будь-ласка,кому відомо!
Відповісти
По не перевіреним даним - Володя "вишня"
Відповісти
Мда... Далеко ми зайшли. В нашому тихому і спокійному Луцьку навіть в 90-х не було таких бурхливих подій. Вірніше були, але все було по-тихому, в десь лісі або на якомусь пустирі. Але стрілянини посеред білого дня в нас ще не було. Нещодавно в ківерцях орли постріляли і між собою і по міліції, тепер до нас перебрались. Натомість наша "доблесна" міліція сидить по опорнікам і гигоче цілими днями. Вулиці треба патрулювати, а не по опорнікам сидіти, тоді і порядок буде!!!
Відповісти
Цікаво,а чого "волинськи писаки№ валютчика підприємце називають,певно мєнти порадили..
Відповісти
а запитайте в людей коли приїхала міліція коли уже нікого не було ні злочинців ні потерпілих
Відповісти
валютчик продав фальшивку вот и получичив тягла
Відповісти
похож на лысого что на последней фотке после бритья головы
Відповісти
Останні новини
Міліціонери показали, хто влаштував стрілянину на «Варшавці» у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
26 липень, 2014, 13:05