Клімчук збирається стати нардепом від Луцька, - Гузь

Клімчук збирається стати нардепом від Луцька, - Гузь
Борис Клімчук формує штаб та збирається балотуватися за мажоритарним округом №22 (Луцьк) до Верховної Ради України.

Про це написав на сторінці у Фейсбуці заступник голови обласної ради Ігор Гузь.

За його словами, у Клімчука "штаб сформований, гроші є, "друзів" у всіх владних кабінетах вистачає".

Гузь додав, що екс-губернатор чекає лише оголошення розпуску Верховної Ради та нових виборів.

"Чекають рішення ВР аби натиснути кнопку старт. Такий собі останній політичний бій бородатого старця...Допоможемо?)", - написав заступник голови облради.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можуть не дати йому піти на вибори, а то старий може й перемогти. А хто не дасть? самі відгадайте з одного разу :)
Відповісти
А Гузь може бути лише ведучим-конферансьє на різних штадтах, більшого не дано!:)))
Відповісти
Борисе Петровичу, волиняни з вами!
Відповісти
тюрмах за схеми всі сядите..як не зараз то незабаром..крепкі хозяйственникі..
Відповісти
Якщо головним опонентом буде Гузь, пройде.
Відповісти
климчук хоч щось добре зробив !!!, а Гузь продажна шкура у вишиванці !
Відповісти
РЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ ДОРЕЧІ. ПАЛИЦЯ УЖЕ В ПРОЛЬОТІ,У СВОБОДИ КАНДИДАГА НЕМА,УДАР ВІДПОЧИВАЄ,БЮТ СМІШНО,А СТАРИЙ З СОЛІДАРНІСТЮ РЕАЛЬНО НАКРУТЯТЬ.
Відповісти
А чому Палиця "впрольоті"? )) Він прикормлює Луцьк увесь час, протягом років)) Ви недооцінили Палицю)) То ли еще будет (рос.)))))
Відповісти
Дуже ефектне фото на білборд !
Відповісти
Я порадив би Борису втихомиритися,а то може випливти на поверхню те,про що він сам давно забув.
Відповісти
- а Башкаленка чого з рахунків списуєте? Він теж має реальні шанси. В той день, коли купка придурків глумились над ним на сцені обливаючи водою і приковуючи кайданками, він став авторитетом - він показав яким має бути справжній чоловік - Костянтинович, ВІВАТ!!!
Відповісти
ему политика не интересна. он был чиновником, а не горлопаном, и чиновником очень неплохим. однозначно - если выборы состоятся, гузям там уже не светит ничего, посколько достали уже всех и, видимо, таки скоро сядут. материалов достаточно. что взбредет в голову климу - неизвестно. в любом случае политическим сбродом на волыни керует именно он, и будет керувать, пока жив. все остальное - или олигархи, или просто полоумная шобла.
Відповісти
Питання... А гузь коащий балабол???
Відповісти
ТОбі не світить, мудило...
Відповісти
якщо ж така погана та влада то чогож так всі до неї пруться Ігорю навіщо вам це, підете в депутати і найдеться вам тут така заміна і буде вас ще гірше брудом поливати ніж ви поливаєте Клімчука і всіх інших які мають великий досвід і дуже багато зробили для міста і Волині а ви чомусь бачите все погане а Ви будете ще гірший бо з ваших слів і репортажу то ви бідний не тільки в майновому платі ,,,,,
Відповісти
Називаючи Клімчука "старцем" Гузю, для по початку, треба було б знати значення слова. А так складається враження, що заступник голови обласної ради не лише хам, але і невіглас. Диву дивуюся, наскільки цинічна і підла ця людина. Батьки напевно не навчили своє чудо, що потрібно поважати і шанувати старість . І не личить державному службовцю, навіть своєму опоненту, вішати ярлики. Низько і аморально.
Відповісти
Башкаленку-УВАЖУХА!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А за які такі "подвиги" Башкаленкові уважуха? За те, що разом із бородатим Борисом у Луцьку організовували антифашистські мітинги!?? Баране, ти кудлатий, Сергію!
Відповісти
за то, что заставлял ленивых чиновничьих жлобов работать, а гузей и ему подобных ставил на место. ну, еще за то, что достойный человек, хотя и матюгальник, и контрабандист. еще за то, что в тот день в Луцке взял все г...но на себя. в ПР были толковые люди, жаль, что мало.
Відповісти
у політиці немає віку і статі.а климчука(не клІмчука - у ростов до його резидента)
Відповісти
гидко, гузю, плюючи в старших, ти плюєш у свого батька. а климчук ніколи не був і не буде тобі рівня, з засранцями навіть "старці" рівнятися не можуть. вони нуль. хоча, для кого пишу - гидко
Відповісти
суки знову тільки крісла в головах дурних
Відповісти
что этот гуз(с)ь сделал для волынян ? НИЧЕГО ! только рекламирует себя обливая грязью других, окажись он в в такой ситуации как Башкаленко, то обделался бы по полной, показав своё истинное нутро
Відповісти
Альтернативи? Романюка можна запропонувати, більше нікого не придумаю. Гузя і іншу банду не пропонувати - вони і революціонери такі собі, а депутати з них г.но
Відповісти
Гарна новина. Боря хоч щось хороше робив для Волині, а Гузі і підгузники лиш репетують і слиною бризкають на тих, хто не поділяє їх урапатріотичні погляди. Суки.
Відповісти
Гузяку на гілляку!!!
Відповісти
Як повилазили прихвостні януковича з нір,
гидоти,
через таких "українців" і вмирають наші чудові хлопці на сході, а от така підлота, яка ратує за п'яницю Клімчука, і продавалася Башкаленку за сісібряники і
вибрали яника, такого як самі, прихвостня Путина, а тепер відвойовуйте Крим, воюйте за Україну, але
ви цього робити не будете,бо продажні холуї Клімчука і яника. Побільше таких патріотів як Гузь.
Відповісти
Суки януковича, як глисти повилазили з с. і штовхають алкаша до влади, бо самі такі без совісті.Із-за таких падлюк, що вибрали януковича- прихвостня Путина, наші чудові хлопці і гинуть на сході, а ця мразь сидить тут жирує і вихваляє Борю. Побільше таких патріотів як Гузь, то і війни не булоб.Сволота.
Відповісти
война наполовину на совести гузей, потому что из-за них жителям востока очень трудно доказать, что западенцы - не уроды. они же нормальных людей не видят, только вот это вот в камере.
Відповісти
А може досить всім цвірінькати.Всякому фрукту і овочу свій час.Складається враження що пенсіонери хочуть собі подібного при владі.Пенсія дається за працю для відпочинку, тому що людина пенсійного віку не може забезпечити необхідної трудової активності.Б.П.пенсію дали для відпочинку( якщо здоров"я дозволяє , то і до активного), а не для депутатства.Досить тримати пенсіонерів при владі.
Відповісти
Гузь в кріслі заступника голови обласної ради - це баласт, мішок цементу. Його "фах" - труба, мегафон, вулиця, натовп. Незадовго історія все розставить на свої місця, але він вже й з трубою не зможе ходити: люди цькуватимуть собаками.
Відповісти
Можливо,вони забули про війну,хлопці повергуться і вирішать кому і де бути.
Відповісти