Офіцер 51-ї бригади: ніхто на бік ворога не переходив

Офіцер 51-ї бригади: ніхто на бік ворога не переходив
Офіцер 51-ї механізованої бригади Дмитро Радченко заявив, що 42 бійці справді перетнули кордон з Росією в районі пункту Ізварине на Луганщині, але ніхто на бік ворога не переходив: просто тікаючи від шалених обстрілів терористів, бійці змушені були перетнути кордон.

Про це пише ТСН.

Раніше стало відомо, що близько 50 бійців 51-ї бригади, серед яких є й волиняни, здалися ворогові. За деякою інформацією вони це зробили від безвиході: їм поставили ультиматум - або здавайтеся, або зрівняємо вас з землею. Перед тим їх обстрілювали протягом більш як тижня, й ні підкріплення, ні провізії не поступало.

Офіцер 51-ї бригади Дмитро Радченко частково підтвердив інформацію. Але заявив, що це не дезертирство і на бік ворога ніхто не переходив.

За словами Дмитра Радченка, у них скінчилися їжа й боєприпаси, а техніку було знищено. Аби не потрапити в полон терористів, твердить старший лейтенант, бійці вирішили відступити в Росію в районі пункту перетину кордону "Ізварине" на Луганщині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а всі почали вже нападати на бідних хлопців..їм і так там не легко
Відповісти
Брехливі росіяни як завжди вимушені будуть допомогти, так як офіційно вони "не беруть участь у конфлікті" і "не стріляють" по нашим хлопцям зі сторони РФ, хоча наші хлопці все прекрасно бачуть.
Відповісти
Ось відповідь всім шакалам, які почали нападати на наших хлопців
Відповісти
сафарі воно і є сафарі. Хлопці удачі розважаються...
Відповісти
Правильне рішення прийняли, ми віримо вам!
Відповісти
Трусi в каталажку iх
Відповісти
А ти герой в трусах,зайняв би місце там на передовій,то може б по другому тоді заспівав.....
Відповісти
Правльне рішення!!!А на передовій значить не стріляють і не вмирають.Порахуйте скільки людей загинуло у "котлі"за 9 днів,і на передовій за ці самі дні. З таким успіхом треба всім перейти на сторону РФ і сказати, що ми прийшли вас захищати...Там всім тяжко але крім 51-ї ніхто не зрадив Батьківщину.
Відповісти
Патріот-ідіот, бо не знає про ситуацію, а говорить про зраду наших хлопців. Розмірковує, ніби отруївся російською пропагандою ЗМІ.
Відповісти
Згодна з Андрієм. Патріоте краще б ви продажних Регіоналів засуджували, а не героїв, які там гинуть!
Відповісти
Може треба спочатку розібратись? А ви,я бачу,заслужений воїн? "Каждий мнит себя стратегом,видя бой состорлни".Не нам всім тут засуджувати хлопців-час все покаже.Вертайтесь ЖИВИМИ!!!
Відповісти
А чому не було підкріплення цілий тиждень це у всьому винуваті посадовці, а не хлопці
Відповісти
Повертайтесь живими, ми за вас молимось
Відповісти
Хлопці, скоро всі будемо з автоматом на передовій!, та чи скаже нашим дітям держава за це "дякую"?...
Чув, що когось за зливання у штабі піймали, чи це правда?
Відповісти
Не сходиться. Ніби частина (6-8 хлопців) повернулась до наших, а близько 50 побігли в росію. Питається якщо можна було до наших відступати, чому в росію побігли? Певно тому що не патріоти, а тупо мобілізовані пєтя і вася.
Відповісти
Главное, чтобы вернулись живыми, а то как папа Сталин сказанул про своего сына - нам не надо, намнадо посмотреть кто у нас довёл до того, что бы это случилось
Відповісти
Ті 42 хлопці з 51 розуміють яку винагороду заслужили. Особливо ті 3є,що давали інтерв'ю кремльовським каналам. Більшість з них хочуть на передову. Ще багато згубили частку душі своєї. Далі, по війні, їм буде складно. Але згадаймо зраду Петром Господа, а згодом його мученицьку смерть
Відповісти
Останні новини
Офіцер 51-ї бригади: ніхто на бік ворога не переходив
27 липень, 2014, 23:47