Грицюк злякався суду?

Грицюк злякався суду?
Анатолій Грицюк з невідомих причин не прибув на засідання суду за позовом Василя Байцима.

Про це пише Волинський Інформаційний Портал.

Слухання справи щодо позову депутата Волинської обласної ради, заступника Луцького міського голови Василя Байцима проти голови Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Грицюка перенесли майже на місяць.

25 квітня відповідач до зали суду не з’явився.

Нагадаємо, що заступник мера подав у суд на Анатолія Грицюка з вимогою спростувати поширену ним недостовірну інформацію. А саме про те, що «працюючи з командою співвласників своїх рідних і братів (родина мала контрольний пакет акцій підприємства), Василь Байцим втратив довіру трудового колективу за обман та порожні обіцянки щодо майбутнього «Ківерціспецлісмашу». Співвласники звільнили його, переконавшись у його невмінні приймати ефективні управлінські рішення».

25 квітня відбулося перше судове засідання. На нього з’явилися представник позивача Надія Грабоус, а також представник одного з відповідачів, а саме Волинської облради, заступник начальника відділу юридичного забезпечення діяльності ради Сергій Хитрик. Як пояснила Грабоус, оскільки коментар Грицюка був розміщений на офіційному сайті Волиньради, то вона також є відповідачем як власник інформаційного ресурсу.

Сам же головний «винуватець» на слухання справи не з’явився. Не було і його представника. Жодних пояснень до суду не надходило.

Відтак, засідання суду перенесли на 23 травня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
один завод "поімєл", другій - 2 га землі в Прилуцькому встиг "прихопити", правда не видно щоб картоплю сіяв і гівном поливають одне одного.
горіти вам у пеклі через людські сльози.
Відповісти