2015 рік буде важчим, ніж 2014, - губернатор Волині

2015 рік буде важчим, ніж 2014, - губернатор Волині
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підтримує думку, що 2015 рік з точки зору виконання бюджету буде важчим за 2014 рік.

Про це він розповів під час оперативної наради у понеділок,28 липня.

Тому Гунчик вважає, що ОДА треба активно готуватися до забезпечення виконання бюджету в 2014 році та виконання цільових програм на 2015 рік.

Він додав, що готувати проект бюджету на 2015 рік в області варто починати вже в липні, щоб на грудень попередній проект вже був готовий.

Також Гунчик нагадав керівнику відділення Дерказначейства на Волині Михайлу–Мирославу Леміщаку та директору департаменту фінансів ОДА Ігорю Никитюку, що вони мають готувати звіти про виділення коштів із обласного бюджету на різні видатки щотижня, бо інакше «грош – ціна таким керівникам».

Гунчик пригрозив, що у разі поганого планування виконання бюджету «найкращим другом головного фінансиста області стане прокурор».

Він також нагадав, що «все йде до розпуску Верховної Ради», тому, мовляв, будуть спроби політиків вносити у бюджет популістські пропозиції, відтак керівництво області має забезпечити виділення грошей на «реальні потреби».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі роки рак кажуть, що наступний буде гірший, коли вже заживемо???
Відповісти